Assassin’s Creed Valhalla krijgt nieuwe River Raids-gamemodus

thumbnail

Assassin’s Creed Valhalla krijgt een nieuwe update met gratis content voor alle spelers. De update is vanaf vandaag gratis beschikbaar en introduceert onder meer een nieuwe gamemodus, upgrades voor de Jomsviking, nieuwe vaardigheden en beloningen, en twee nieuwe gebouwen om te ontgrendelen in Eivors nederzetting, het River Raid Dock en de Jomsviking Hall.

River Raids is een herspeelbare gamemodus die raiden in Assassin’s Creed Valhalla naar een hoger niveau tilt. De gamemodus wordt permanent aan de game toegevoegd en bevat:

 • Raids met hogere beloningen: Spelers raiden voor unieke beloningen zonder hun voortgang van de game en allianties in Engeland te beïnvloeden. Tevens verliezen spelers tijdelijk manschappen als ze deze niet verzorgen gedurende de raid.
 • Een Jomsviking-bemanning: Gerekruteerde Jomsvikings worden geleid door de persoonlijke Jomsviking-luitenant van de speler.
 • Een nieuw schip: Een gloednieuw volledig aanpasbaar schip, exclusief voor de gamemodus, waarvan het laadruim kan worden verbeterd om meer grondstoffen uit de River Raids te halen.

Om de River Raids-gamemodus te ervaren, moeten spelers de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld, hun barakken hebben gebouwd en hun Jomsviking-luitenant hebben gerekruteerd. Vervolgens ontmoeten spelers de NPC Vagn en zijn Jomsvikings die hen kennis laten maken met de gamemodus. De modus introduceert drie nieuwe mappen rond de kustlijn van Engeland vol met locaties om te raiden en schatten om te plunderen.

Daarnaast introduceert de update de nieuwe Jomsviking Hall, een gebouw met drie levels om te upgraden in seizoen 1. Hoe hoger het level van de hal, hoe hoger de ranking van de Jomsvikings die spelers kunnen rekruteren. Een hogere ranking betekent tevens meer overlevingskans voor de Jomsviking in de River Raids.

Tot slot introduceert de gratis update extra vaardigheden en beloningen, waaronder de Saint George uitrustingsset en Great Sword, drie nieuwe vaardigheden, twee nieuwe gebouwen voor Eivors nederzetting en nieuwe cosmetics.

Het tweede seizoen van Assassin’s Creed Valhalla, genaamd ‘Ostara’, gaat van start in maart 2021. De eerste update van het tweede seizoen introduceert een festival voor Eivors nederzetting, een nieuwe gamemodus die voortbouwt op de core combat van Valhalla, nieuwe uitrustingen en cosmetische items. Meer informatie over Wrath of the Druids, de eerste expansie van Assassin’s Creed Valhalla die lanceert in de lente van 2021, volgt later.

Assassin’s Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x