De februari-update van Civilization VI verschijnt op 25 februari

thumbnail

Vandaag heeft Firaxis een nieuwe video gedeeld die de nadruk legt op aankomende veranderingen, aanpassingen en toevoegingen die in de februari-update naar Civilization VI komen. De februari-update is gratis beschikbaar voor iedereen die in het bezit is van Civilization VI en gaat live op donderdag 25 februari. Voorafgaand aan de release zal Firaxis een community livestream houden op woensdag 24 februari om 20:00 uur CET.

Naast enkele wijzigingen in de balans bevat iedere game-update een nieuwe functie, zoals een scenario, gamemodus of aanpassing. De update van deze maand bevat de optionele gamemodus Barbarian Clans, evenals de Leader Selection Pool en een aantal balansaanpassingen en aanvullende wijzigingen op basis van feedback van spelers.

De game-update van februari is één van de vele gratis updates die deel uitmaakt van de algemene content-roadmap voor Civilization VI, beschikbaar voor iedereen die de game bezit. De details van de februari-update kun je hieronder in het Engels lezen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x