Yakuza Like a Dragon verschijnt op 13 november 2020

thumbnail

Sega of America heeft onthuld dat Yakuza: Like a Dragon op 13 november 2020 wordt gelanceerd voor Xbox One X, Xbox One, Windows 10, PlayStation 4 en Steam. Yakuza: Like a Dragon komt op de dag dat de Xbox Series X verschijnt ook uit voor dat systeem, en op een latere datum voor de PlayStation 5. Yakuza: Like a Dragon biedt een unieke ervaring met dynamische RPG-gameplay op de straten van Yokohama, Japan, en combineert de intense knokpartijen waar de Yakuza-serie bekend om staat met de strategische diepgang, party-aanpassingsmogelijkheden en enorme verscheidenheid aan vaardigheden die je zou verwachten van een klassieke RPG.

De nieuwe How Will You Rise?trailer voert spelers in nog geen twee minuten door de straten van Yokohama, Japan, de nieuwe setting van Yakuza: Like a Dragon. In de video zien we Ichiban Kasuga, de eerste nieuwe hoofdrolspeler ooit in de mainline Yakuza-serie, samen met zijn loyale bondgenoten Nanba, Saeko en Adachi, terwijl ze wisselen tussen enkele van de 20+ unieke Jobs die in de game beschikbaar zijn. In zijn opmerkelijke meta-wereldbeeld ziet Ichiban zichzelf als het hoofdpersonage in een RPG, waarbij de schermutselingen de vorm van turn-based-gevechten krijgen. Als je er ooit naar verlangde om met een koksmuts op je hoofd vijanden met peper te bestrooien om ze vervolgens stijlvol in de pan te hakken, dan wordt je in Yakuza: Like a Dragon op je wenken bediend.

De How Will You Rise?-trailer is nu te zien op SEGA’s officiële YouTube-kanaal – bekijk hem voor beelden van de zinderende RPG-gevechten, het uitgebreide Jobs-systeem met uiteenlopende vechtstijlen, en de teamgebaseerde aanvallen.

Houd de komende maanden het nieuws in de gaten voor meer informatie over de release van Yakuza: Like a Dragon, inclusief meer details over de gameplay, het verhaal, de diverse mini-games en spectaculaire beelden van de unieke onderwereld-ervaring die de game spelers gaat bieden.

Yakuza: Like a Dragon is vanaf 13 november 2020 verkrijgbaar op Xbox One X, Xbox One, Windows 10, PlayStation 4 en Steam.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x