ESO’s The Dark Heart of Skyrim gaat verder met nieuwe dungeons en meer op pc, Stadia en Mac

thumbnail

Het jaarlange avontuur van The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim, wordt voortgezet met de Stonethorn DLC met twee dungeons en Update 27 op PC, Stadia en Mac. Update 27, een gratis update die een reeks quality-of-life verbeteringen, fixes en balanswijzigingen aan de game toevoegt, gaat vandaag live. Stonethorn komt volgende week – op 1 september – uit voor Xbox One en PlayStation 4.

De voorlaatste update van ESO’s Dark Heart of Skyrim verwelkomt twee nieuwe dungeons – Castle Thorn en Stone Garden – die gevuld zijn met monsterlijke beesten en uitdagende gevechten, nieuwe questlines en bijkomende Achievements, item sets en collectibles om te verdienen. Terwijl deze dungeons onderdeel uitmaken van een groter, uitgebreider verhaal, kunnen bestaande en nieuwe spelers meteen in de actie duiken en genieten van de verhalen zonder voorgaande avonturen uit de Dark Heart of Skyrim-verhaallijn voltooid te hebben.

  • Stonethorn dungeon DLC: Castle Thorn en Stone Garden
    • Castle Thorn – Een vampierenleger staat op uit de versterkte hallen van Castle Thorn, geleid door de burchtvrouw, de machtige Lady Thorn. Voordat deze gevreesde gastvrouw tegen de mensen van West Skyrim kan oprukken, moeten spelers het fort aanvallen, zich een weg banen door dit monsterlijke legioen en een einde maken aan hun invasie. Hier vind je een preview van Castle Thorn.
    • Stone Garden – De gekke Alchemist Arkasis heeft verschrikkelijke schepsels gecreëerd in zijn geheime laboratorium. De duistere wezens van Stone Garden, die diep verscholen zitten in de grotten van Blackreach, zijn als niets wat spelers ooit tevoren zagen. Ga de strijd aan tegen het gestoorde genie en zijn huiveringwekkende experimenten om te voorkomen dat nieuwe monsters vanuit de diepten opstaan. Hier vind je een preview van Stone Garden.
  • Update 27 (gratis): quality-of-life verbeteringen, fixes, en balanswijzigingen
    • Character pathing voor het huisvestingssysteem (Meer info)
    • Verbeteringen van de spelprestaties

Verschillende fixes en balanswijzigingen

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x