Xbox zou nieuwe Fallout-game zo snel mogelijk willen uitbrengen

thumbnail

Volgens een bericht op de website van Comicbook zou Xbox werken aan een nieuwe Fallout-game. Bethesda werkt nu aan Elder Scrolls 6 en Fallout zou daardoor niet voor 2030 uit gaan komen. Echter zou Xbox dit niet accepteren en zou er nagedacht moeten worden hoe men sneller een nieuwe Fallout-game kan lanceren. Men zou het ‘liever vroeger dan later’ willen uitvoeren. Er zouden nu plannen worden opgesteld hoe dit gerealiseerd zou moeten worden. Concrete details over een release zijn er echter nog niet. Het zou kunnen gaan om een spin-off die Obsidian Entertainment zou moeten maken voor de huidige generatie platformen. Dat zou bijvoorbeeld Fallout: New Vegas of Fallout 3 (remake) kunnen zijn.

Fallout is een serie post-apocalyptische role-playing games die zich afspeelt in een alternatieve toekomst na een verwoestende nucleaire oorlog. De spellen vinden plaats in een wereld die is getekend door radioactieve straling, mutanten en een samenleving die probeert te herstellen van de cataclysmische gebeurtenissen.

De eerste Fallout-game werd uitgebracht in 1997 door Interplay Entertainment en was een isometrisch RPG-avontuur. Sindsdien heeft de serie verschillende vervolgen en spin-offs gezien, met inbegrip van de zeer geprezen Fallout 3, Fallout: New Vegas, en Fallout 4. Het verhaal van de Fallout-games draait vaak om de zoektocht naar overleving, het ontdekken van verwoeste steden en het maken van keuzes die de loop van het verhaal en de wereld beïnvloeden. De games staan bekend om hun diepgaande verhaallijnen, interessante personages en de vrijheid die spelers hebben om de wereld te verkennen en hun eigen pad te kiezen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx