WRC Generations is nu verkrijgbaar voor de Switch

thumbnail

NACON en de studio KT Racing maken met plezier bekend dat WRC Generations, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. De digitale versie verschijnt later in december.

De nieuwste game van KT Racing is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch-spelers, zodat ook zij kunnen genieten van de meest indrukwekkende content ooit in een rallygame. Eén van de grote nieuwe features is League mode, een doorlopend klassement waarin spelers het opnemen tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau in dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, zowel één tegen één als in teams. De introductie van hybride wagens maakt de gameplay strategischer dan ooit, waarbij spelers voor elke speciale stage de beste mapping moeten selecteren en hun elektrische vermogen zorgvuldig moeten beheren. Ook nieuw is de livery-catalogus, waarin spelers hun zelfgemaakte livery’s en stickers kunnen delen, en op hun favorieten kunnen stemmen. Tenslotte kunnen spelers hun eigen teams samenstellen om uitdagingen te overwinnen en in het klassement van hun groep te stijgen.

Om rekening te houden met de specifieke aspecten van het systeem, hebben Nintendo Switch-spelers een apart klassement, wat betekent dat de cross-platform-functies zijn voorbehouden aan de versies voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

WRC Generations in cijfers:

 • 22 landen om te verkennen
 • 50 teams om mee te spelen
 • 165 special stages om te voltooien
 • 37 legendarische wagens om mee te racen, inclusief bonuswagens
 • 750 kilometers aan parkoersen

WRC Generations, het meest uitgebreide deel in de serie, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx