Overwatch 2 Seizoen 2 Preview – Ramattra, Shambali en meer

thumbnail

Seizoen 2 staat voor de deur, en daarmee een groot aantal nieuwe ontwikkelingen in de game! Lees hieronder de hoogtepunten van de blogpost van afgelopen dinsdag, die ook te vinden is via deze link.

Nieuwe tank Ramattra en de Shambali Monastery-map 
Ramattra treedt op de voorgrond als de nieuwste held van Overwatch 2. In een knipoog naar zijn revolutionaire doelen is Ramattra de eerste Tank die volledig van vorm kan veranderen als onderdeel van zijn basisuitrusting, waardoor zijn vaardigheden en speelstijl van moment tot moment veranderen.

In onze nieuwe Escort-map, Shambali Monastery, beklimmen we het kronkelende pad dat is bewandeld door talloze Omnics die hun toevlucht hebben gezocht binnen de muren. Overtref je tegenstanders in een strijd om het meesterschap over de voormalige thuisbasis van Zenyatta en Ramattra.

Nieuw seizoen, nieuwe balans 
Een nieuw seizoen voor Overwatch 2 brengt een nieuwe ronde balanswijzigingen met zich mee, bedoeld om sommige Heroes meer in lijn te brengen met de competitieve balans voor de rest van het roster.

Zowel statistieken als feedback van spelers hebben aangetoond dat Sojourn de hoogste niveaus van de competitieve rangen domineert, terwijl het een uitdaging blijft voor spelers zonder dezelfde mechanische vaardigheden. Om de feedback over hoge vaardigheden aan te pakken, richten we ons in seizoen 2 op de dodelijkheid van haar Rail Gun op afstand en moedigen we spelers aan gebruik te maken van Sojourns hoge mobiliteit om de afstand te verkleinen voor de meer verwoestende rechtsklikken.

Doomfist krijgt belangrijke veranderingen die zijn rol als frontlinie van het team beter ondersteunen, terwijl de speelstijl die de kern vormt van zijn Hero-identiteit behouden blijft. Je kunt ook aanpassingen verwachten voor Ana, Bastion, Junker Queen, Kiriko, Mercy en Symmetra wanneer we deze nieuwe update op 6 december uitbrengen.

Griekse mythologie en strijd om Olympus 
Voor Seizoen 2 is ons thema het spul van goden en legendes: Griekse Mythologie! Ons tweede seizoen bevat een geheel nieuwe mythische skin: Zeus Junker Queen, als belangrijkste beloning voor de Premium Battle Pass. Haar skin bevat nieuwe aanpassingen, wapenmodellen, voice lines en speciale effecten. Geniet van de glorie van haar medegoden door Legendary Poseidon Ramattra en Legendary Hades Pharah te verdienen, allemaal door de Premium Battle Pass te doorlopen.

Deze helden en verschillende anderen krijgen geweldige goddelijke krachten in ons nieuwe speltype Battle for Olympus. Dit nieuwe limited-time evenement begint op 5 januari en duurt tot 19 januari. Houd de skins in de gaten die dit seizoen verschijnen. Ze kunnen je een hint geven over wat je te wachten staat tijdens de Strijd om Olympus!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx