Vorm je eigen verhaal in SaGa Emerald Beyond – nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag een nieuw deel uitgebracht in de legendarische SaGa-franchise, SaGa Emerald Beyond, voor Nintendo Switch, PlayStation 5 (PS5)- en PlayStation 4 (PS4)-consoles, pc (STEAM), en iOS- en Android-apparaten. SaGa Emerald Beyond biedt de beste elementen van de geliefde serie, inclusief het free-form scenario-systeem en de strategische gevechten, waarmee elke speler zijn eigen unieke gameplay-ervaring kan vormen.

Bekijk hier de launch trailer: https://youtu.be/vsWh7x4UU1Y

SaGa Emerald Beyond brengt de core combat-elementen en free-form scenario’s van de RPG-franchise bij elkaar om de ultieme SaGa-ervaring te bieden aan zowel fans als nieuwkomers. Spelers kunnen uitkijken naar diepgaande strategische gevechten, gevarieerde personages met spannende achtergrondverhalen, evoluerende, door keuzes gevormde verhaallijnen en heel veel meer. Voor deze nieuwe titel in de SaGa-franchise kwamen diverse beroemde ontwikkelaars weer bijeen, waaronder SaGa-schepper Akitoshi Kawazu, componist Kenji Ito en illustrator Satoshi Kuramochi. Samen hebben ze alles wat fans leuk vinden aan de serie gebundeld in een game waar zowel terugkerende als nieuwe fans van zullen genieten.

“2024 markeert de 35e verjaardag van de SaGa-serie. Daarnaast is dit de eerste keer dat we een nieuwe SaGa-titel wereldwijd gelijktijdig uitbrengen. Zonder onze fans was dit nooit mogelijk geweest. SaGa Emerald Beyond is het product van 35 jaar aan innovatie, experimenten en een persoonlijk verlangen om te onderzoeken wat een RPG tot een RPG maakt. Ik nodig nieuwkomers uit om de emerald-visie te proberen en een heel nieuw avontuur te beginnen. Ik hoop dat iedereen die deze titel oppikt er een onvergetelijke tijd mee zal beleven.” – Akitoshi Kawazu, SaGa Series General  Director

“Als langdurige SaGa-fan voel ik me vereerd aan deze franchise te werken, en ik ben enorm trots dat ik nu SaGa Emerald Beyond aan spelers kan presenteren. De dingen waardoor ik fan van de SaGA-franchise werd, zijn allemaal in deze titel present, van het free-form scenario-systeem tot de uitdagende strategische gevechten en de gevarieerde en intrigerende personages. En natuurlijk mogen ook de geweldige bijdrages van componist Kenji Ito hierbij niet onvermeld blijven. Daarnaast ben ik blij dat we stappen hebben gezet om nieuwkomers te verwelkomen met de emerald waves in de game. Deze spelen een belangrijke rol in het verhaal en wijzen spelers de weg. Ik hoop dat spelers in SaGa Emerald Beyond zullen voelen hoe groot onze passie voor de franchise is, waardoor de serie al 35 jaar lang geliefd is.” – Masanori Ichikawa, SaGa Series Producer

Wie SaGa Emerald Beyond wel eens wil proberen, kan nog steeds de drie platform-exclusieve demo’s downloaden voor Nintendo Switch, PS5/PS4 en pc. De demo’s bieden diverse uren aan content uit de verhaallijnen van drie verschillende personages, zodat spelers een indruk krijgen van wat ze van de volledige game kunnen verwachten. De opgeslagen gegevens van de demo zijn overzetbaar naar de volledige game op hetzelfde platform.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx