That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles vanaf 8 augustus verkrijgbaar op consoles en pc

thumbnail

Bandai Namco Europe kondigt vandaag aan dat de eerste console- en pc-game van de Tensura-serie in de maak is en op 8 augustus uitkomt. De actie-RPG That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles komt naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

In That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles volgen spelers leider Rimuru Tempest en metgezellen terwijl ze een natie, de Jura Tempest Federation, vanaf de grond opbouwen en ontwikkelen. Deze 2D side scrolling RPG volgt het originele verhaal, zoals de ontmoetingen met de Kijin en de strijd tegen het Koninkrijk van Falmuth, waardoor het een geweldige manier is voor nieuwkomers om het universum te ontdekken, maar bevat ook twee extra exclusieve verhalen onder toezicht van de originele auteur, Fuse. Spelers kunnen ook nieuwe personages verwachten die zijn ontworpen door de oorspronkelijke illustrator van de serie om samen te gaan met deze nieuwe verhalen, wat zorgt voor een frisse ervaring waar trouwe fans zeker van zullen genieten!

Als spelers de stad verlaten, ontdekken ze de wereld van Tempest door deze te verkennen, waar verhitte gevechten tegen vijanden en eindbazen wachten, met dynamische combo’s en technieken uit de anime. Ze kunnen ook zijmissies aangaan als ze weer in de stad zijn, hun metgezellen helpen en tegelijkertijd hun relaties en vechtvaardigheden versterken.

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles verschijnt op 8 augustus op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Voor meer info over That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles en andere titels van Bandai Namco Europe, bezoek: https://www.bandainamcoent.eu. Volg ons via Facebook, Instagram, Tik Tok of ga het gesprek aan via X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx