Twin-pack Final Fantasy VII en Final Fantasy VII komt in december voor Switch

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat twee van de hoogst geprezen RPG’s ooit, FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY VIII Remastered, worden verenigd in een fysiek twin-pack dat in december voor het Nintendo Switch-systeem verschijnt.

FINAL FANTASY VII is een tijdloos, episch avontuur dat door fans van over de hele wereld op handen wordt gedragen. In deze klassieker strijdt de speler voor het lot van een planeet die wordt gedomineerd door de Shinra Electric Power Company, een sinistere corporatie die een monopolie heeft op de wereldenergie. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid wordt ingehuurd door een anti-Shinra verzetsgroep die onder de naam Avalanche voor de planeet strijdt. Spelers kunnen de krachtige, emotionele verhaallijn van FINAL FANTASY VII beleven met de volgende extra opties:

• 3x Speed Mode: Doorloop de game op driedubbele snelheid.
• No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.
• Battle Enhancement Mode

Meer dan 20 jaar na de release van het origineel, wekt FINAL FANTASY VIII Remastered de personages en verhaallijn als nooit eerder tot leven met opnieuw gerenderde beelden. In dit avontuur stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die moeten samenwerken om de wereld te redden van de militaire natie Galbadia. FINAL FANTASY VIII Remastered verrijkt het avontuur met de volgende opties om de ervaring te optimaliseren:

• Battle Assist: De mogelijkheid om altijd te beschikken over maximale HP en ATB, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
• No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.
• 3x Speed Boost: Doorloop de game op driedubbele snelheid.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box