Koch Media tekent Imperator: Rome Premium Edition bij Paradox Interactive

thumbnail

Paradox Interactive en Koch Media slaan weer de handen ineen voor een historische wereldreis! Het Romeinse keizerrijk opent dankzij Imperator: Rome Premium Edition de poorten in geselecteerde Europese winkels. De game zal vanaf 24 november 2020 verkrijgbaar zijn voor PC.

Over Imperator: Rome Premium Edition

Imperator: Rome is de nieuwste grote strategietitel van Paradox Development Studio. Imperator: Rome, dat zich afspeelt in de eeuwen van Alexanders rijk in het oosten tot de oprichting van het Romeinse rijk, nodigt je uit om het spektakel en de uitdagingen van het opbouwen van een imperium in het klassieke tijdperk opnieuw te beleven. Beheer je bevolking, let op verraad en blijf vertrouwen in je goden. Imperator: Rome Premium Edition komt inclusief een Deluxe Edition Upgrade Pack en alle eerder uitgebrachte DLCs: The Punic Wars, Magna Graecia en Epirus.

Features
• Karakterbeheer. Een wereld van personages met verschillende vaardigheden en eigenschappen die in de loop van de tijd zullen veranderen. Zij zullen jouw land leiden, jouw provincies besturen en jouw legers besturen. We introduceren ook onze nieuwe, meer menselijke personnages.
• Diverse populaties. Burgers, stamleden en slaven – elke bevolking met zijn eigen cultuur en religie. Of ze nu jouw legers vullen, jouw schatkist vullen of jouw koloniën vullen, hou hun geluk in de gaten – jouw succes hangt af van hun tevredenheid.
• Gevechtstactieken. Kies je aanpak voordat je gaat vechten om de aanpak van je vijanden voor te zijn.
• Militaire tradities. Elke cultuur heeft een unieke manier om oorlog te voeren. Romeinen en Kelten hebben verschillende opties tot hun beschikking. Ontgrendel unieke bonussen, vaardigheden en eenheden.
• Verschillende soorten overheid. Leid de senaat in een republiek, hou je hof samen in een monarchie, leg verantwoording af aan de clans in een tribaal systeem.
• Barbaren en opstanden. Migrerende barbaren kunnen jouw land plunderen of vernietigen, terwijl ontrouwe gouverneurs of generaals zich tegen je kunnen keren en hun legers kunnen meenemen!
• Handel. Goederen leveren bonussen op voor hun thuisprovincie. Ga je profiteren van voorraden voor lokale kracht of overtollige goederen verhandelen om de rijkdom te verspreiden?
• Provinciale verbetering. Investeer in gebouwen, wegen en verdedigingswerken om je koninkrijk sterker en rijker te maken.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box