Marvel’s Avengers voor de Xbox Series en PS5 doorgeschoven naar 2021

thumbnail

Vandaag heeft Crystal Dynamics een ‘State of the Game’-blog gepost voor Marvel’s Avengers. In dit blog worden diverse zaken besproken en vooruitgeblikt op nieuwe, player-driven features die zijn gepland voor de komende weken en maanden. Ook wordt meer onthuld over late-game-content zoals de eerste Omega-Level Threat-missie die binnenkort verschijnt en de player-appreciation-bundel met Marketplace Credits, in-game resources, en een gloednieuwe naamplaat voor alle spelers die inloggen tussen 22 oktober en 5 november.

De blog bespreekt ook enkele veranderingen die zijn doorgevoerd met de woensdag verschenen patch 1.3.3., waarvan de patch notes hier te vinden zijn: https://avengers.square-enix-games.com/en-us/news/v1-3-3-patch-notes/ De meest recente patch fixt diverse bugs en levert een nieuwe outpost, SHIELD Substation Zero en nieuwe high-level Tachyon Rift-missies waarin spelers exclusieve Cosmic Gear kunnen krijgen.

Daarnaast heeft het team aangekondigd dat de eerste twee post-launch Hero-releases iets zijn uitgesteld, de nieuwe Operation, Marvel’s Avengers: Kate Bishop – Taking AIM verschijnt later dit jaar, terwijl de next-gen-lancering voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S wordt verplaatst naar 2021. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game zijn backward compatible met de next-gen console-versies, en spelers kunnen hun vorderingen van de huidige generatie naar de volgende overzetten om naadloos verder te kunnen spelen. Beide verschuivingen zijn bedoeld om het team meer tijd te geven om spelers de best mogelijke ervaring te leveren.

Het team van Crystal Dynamics is vastberaden om deze reis met spelers voort te zetten en zal de komende weken en maanden zowel grote als kleine problemen met de game blijven aanpakken, en ondertussen nieuwe functies en content blijven toevoegen, allemaal zonder extra kosten voor spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box