Tom Clancy’s The Division: Heartland aangekondigd

thumbnail

De nieuwe game in de Tom Clancy’s The Division-serie heet Tom Clancy’s The Division: Heartland en komt in 2021-22 naar PC, consoles en cloud-platformen.

De lancering van Tom Clancy’s The Division in 2016 was de eerste volledig originele IP voor de Tom Clancy-serie sinds 2009 én brak meteen meerdere verkooprecords voor Ubisoft. De franchise zette vervolgens zijn ontwikkeling voort met Tom Clancy’s The Division 2, die uiteindelijk een van de meest succesvolle games van 2019 werd, en The Division 2: Warlords of New York, de meest actieve expansie voor de game.

In de afgelopen 5 jaar is The Division uitgegroeid van een zeer ambitieus project bij Ubisoft, tot een wereldberoemde franchise die 40 miljoen unieke spelers bereikt,” legt Alain Corre, executive director van Ubisoft EMEA, uit. “We zijn erg trots op wat onze teams hebben bereikt met deze franchise en het geweldige universum dat ze hebben gecreëerd. Het potentieel en de diepgang hiervan stelt ons in staat om nieuwe en spannende content te verkennen die zowel trouwe langetermijnfans van The Division als nieuwe fans zal plezieren.”

Tom Clancy’s The Division: Heartland, een gloednieuwe free-to-play titel in het The Division-universum, wordt geleid door Red Storm Entertainment, een studio die al eerder nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling van andere The Division-games, en komt in 2021-22 naar PC, consoles en cloud-platformen. Tevens komt The Division-franchise naar mobiele telefoons, waardoor het universum voor een nog breder publiek toegankelijk wordt.

Tot slot krijgt The Divison 2, als onderdeel van een update die eind 2021 verschijnt, tal van gloednieuwe content, waaronder een geheel nieuwe gamemodus en nieuwe methoden om te levelen. Ubisoft Massive, met steun van Ubisoft Boekarest, leidt de ontwikkeling van deze nieuwe content. Meer details over deze nieuwe update volgen later.

Tom Clancy’s The Division 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps. Tot slot is Tom Clancy’s The Division 2 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box