World’s End Club & The Silver Case krijgen een nieuwe trailer

thumbnail

De nieuwste titel van Kotaro Uchikoshi en Kazutaka Kodaka laat de duisternis van hun vorige werken achter zich en biedt een lichter en hoopvoller verhaal dat iedereen kan oppikken!

De “Go-Getters Club”, een groep mislukte studenten uit heel Japan, zitten gevangen in een vreemd themapark tijdens een schoolreisje.

Om het mysterie van hun omstandigheden te ontrafelen en een uitweg te vinden, moeten ze deelnemen aan een “spel van het lot” dat hun vriendschapsbanden op de proef zal stellen! Met kleurrijke beelden, charmante personages, toegankelijke gameplay en een meeslepend verhaal, is dit een ervaring die je nooit zult vergeten!

In The Silver Case teistert een reeks mysterieuze seriemoorden de stad, en de rechercheurs van de 24 Wards Heinous Crimes Unit hebben hun ogen gericht op één man: Kamui Uehara. Deze legendarische seriemoordenaar heeft 20 jaar eerder een aantal regeringsfunctionarissen vermoord in de nu beruchte “Silver Case”. Niemand weet echter wie – of wat – Kamui werkelijk is. Is hij echt teruggekeerd? Wie is deze beruchte seriemoordenaar?

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  1 maand geleden

  Top.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box