Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction lanceert op 20 januari met gratis Buddy Pass

thumbnail

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction lanceert wereldwijd op 20 januari 2022 met een cross-play Buddy Pass-systeem, waardoor spelers gratis met hun vrienden spelen. Ook is de game vanaf vandaag te pre-orderen voor de nieuwe, lagere prijs van vanaf €49,99 voor consoles en €39,99 voor Windows PC, onder andere via de Ubisoft Store. De game ondersteunt volledige cross-play, cross-save en cross-progressie op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, en Windows PC.

Elke speler die een eigen editie van Rainbow Six Extraction in bezit heeft, krijgt twee Buddy Pass-tokens. Met deze tokens nodigen spelers hun vrienden uit om tot 14 dagen gratis te spelen. Gedurende deze 14 dagen wordt van alle spelers de voortgang opgeslagen, zodat ze verder gaan waar ze gebleven waren wanneer ze de volledige game bezitten. Alle pre-orders ontgrendelen daarnaast ook de Orbital Decay Cosmetic Bundle.

Iedereen die zowel Rainbow Six Siege als Rainbow Six Extraction speelt ontvangt de United Front-bundel. Deze bundel bevat in totaal vier exclusieve gear-sets, verdeeld over beide games, en ontgrendelt onmiddellijk de volledige selectie van 18 operators van Rainbow Six Extraction in Rainbow Six Siege.

In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege. Voor het eerst boeken spelers ook vooruitgang via een aangepast levelsysteem voor elk van deze 18 operators individueel, waardoor ze op verschillende nieuwe manieren progressie boeken. Naarmate spelers een hoger niveau bereiken, ontgrendelen ze ook permanent nieuwe containment-zones, operators, customization-items, nieuwe REACT-technologie, hogere moeilijkheidsgraden, en meer. Uitgerust met meer dan 65 wapens, 10 Rainbow Six Siege-technologieën en 15 exclusieve REACT-technologieën, zijn de Operators aangepast om de buitenaardse dreiging zo goed mogelijk het hoofd te bieden. Rainbow Six Extraction bevat ook live service-ondersteuning met regelmatige inhoudsupdates.

Spelers komen terecht in 4 verschillende regio’s in de Verenigde Staten, waaronder New York, San Francisco en twee andere regio’s, en nemen het op tegen de buitenaardse dreiging in 12 gloednieuwe, onvoorspelbare mappen. Elke map is ongeveer drie keer zo groot als een map in Rainbow Six Siege en bevat unieke dynamische elementen waardoor geen enkele invasie hetzelfde is. In totaal zijn er 13 verschillende missiedoelen om uit te voeren gedurende tactische invasies, waaronder de Gateway Objective, waarin spelers het opnemen tegen een Protean, een dodelijke Archæan-variant die de vorm van REACT-Operators heeft aangenomen en hun gedrag nabootst.

Ga voor meer informatie over Rainbow Six Extraction naar r6extraction.com.

Ga voor het laatste nieuws over Ubisoft naar news.ubisoft.com.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is vanaf 20 januari 2022 verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progressie voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en Windows PC via de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box