Nieuwe OUTRIDERS-uitzending op 15 november

thumbnail

SQUARE ENIX kondigt met veel plezier aan dat een nieuwe aflevering van de OUTRIDERS Broadcast op 15 november wordt uitgezonden. Dit is de eerste uitzending sinds de lancering van OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter waarin overleven agressie vereist, van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE.

Bekijk hier de OUTRIDERS “A New Horizon” Broadcast-trailer: https://youtu.be/X0gzUb0LfrY

De volgende OUTRIDERS Broadcast biedt spelers een eerste blik op de gigantische gratis content-update die binnenkort naar OUTRIDERS komt, naast een overzicht van de vele verbeteringen die de game sinds de lancering in april heeft gekregen. Bekijk de uitzending om meer te leren over de toekomst van OUTRIDERS.

De OUTRIDERS Broadcast wordt uitgezonden op 15 november om 18:00 uur CET. Bekijk de aflevering hier: www.twitch.tv/squareenix

OUTRIDERS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box