Tijdelijk Imperial Guard Collection Event begint op 7 maart in Apex Legends

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Imperial Guard Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 7 tot en met 21 maart, en introduceert een permanenente afspeellijst met verschillende modi genaamd “Mixtape”, Legendary-skins voor personages en wapens, de “Hope’s Dawn” Heirloom van Wraith en nog veel meer.

Lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder voor een overzicht van alle content die het evenement biedt:

 • Mixtape – Spelers kunnen hun skills tonen in deze permanente afspeellijst met verschillende modi, waaronder Team Deathmatch, Control en Gun Run. Mixtape is de perfecte manier om krachten te testen en vaardigheden aan te scherpen in de Outlands.
 • Exclusieve cosmetische items – Tijd om een echte Imperial Guard te worden door 24 exclusieve cosmetische items te verzamelen, waaronder Legendary-skins voor Wraith, Revenant, Octane, Gibraltar, Loba en Wattson. Extra items kunnen worden verdiend met de beloningentracker van het evenement. Spelers die alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement voorbij is, ontvangen de “Hope’s Dawn” Heirloom van Wraith.

Apex Legends Revelry is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx