The Diofield Chronicle update ver1.20 – nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX heeft een gratis update uitgebracht voor de strategy role-playing game The DioField Chronicle. Update ver1.20 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam. De update breidt de ervaring van spelers uit met een schat aan nieuwe content, waaronder vijf nieuwe missies, twee submissies, gear, skills en meer. The DioField Chronicle bied een diepgaand en strategisch “Real-Time Tactical Battle” (RTTB)-systeem, waarin spelers en vijanden in realtime bewegen, en het tij van de strijd op elk moment kan keren. De game speelt in een unieke wereld en biedt spelers een grimmig en meeslepend verhaal met elementen uit fantasy, de middeleeuwen en moderne tijd.

In de nieuwe update is een hoofdrol weggelegd voor het personage Waltaquin Redditch, dat werd geïntroduceerd in de main game. In de update kunnen spelers als Waltaquin vijf nieuwe missies en twee nieuw submissies voltooien. In de update krijgen spelers ook toegang tot een nieuw gebied, genaamd de Basement (Camp), en kunnen ze gebruikmaken van een nieuw Mind Map-systeem om Waltaquins keuzes te verkennen, en het nieuwe wapentype “Magic Tomes”, dat specifiek is voor Waltaquin. Met Magic Tomes kunnen spelers Necromancy- en Necrotiem-skills gebruiken om Skeletal Knights te laten spawnen en eenheden in Skeletal Dragons te transformeren.

Fans kunnen hun vaardigheden tot het uiterste beproeven tegenover een indrukwekkende nieuwe vijand, Behemoth. Deze nieuwe eindbaas is de sterkste vijand in de game. Spelers die meer uitdaging zoeken, kunnen ook uitkijken naar de Extra Mode van de New Game+, waarin de levels, parameters en aanvalskracht van vijanden zijn verhoogd. Daarnaast is het  “Very Hard”-niveau toegevoegd voor een extra uitdagende beleving van het hoofdverhaal.

The DioField Chronicle-update is nu gratis beschikbaar voor spelers die de basisgame bezitten voor PlayStation®5 (PS5™, PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc via Steam®. Meer informatie is te vinden op de officiële The DioField Chronicle-website: https://www.diofieldchronicle.com/

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx