THQ Nordic: Team te klein om Biomutant op de PS5 te optimaliseren

thumbnail

Uitgever THQ Nordic heeft gereageerd op de kritiek dat Biomutant op de PlayStation 5 niet op 4K zal draaien, maar op 1080p. Op de Xbox Series draait de game echter wel op 4K met 60 frames per seconde. Via de PS Lifestyle lezen we in een reactie van de developer dat het probleem vooral ligt in het aantal resources dat men in de game kan steken vanuit de developer. De kwaliteiten van het team moeten echter niet in twijfel getrokken worden. De mensen die werken aan de game, zijn developers met veel kwaliteit en toewijding.

We zijn geen AAA studio en de studio bestaat maar uit zo’n 20 mensen. Ze hebben hard gewerkt om de game klaar te krijgen in de afgelopen 4 jaren. Men moet niet twijfelen aan hun skills of toewijding voor de game. Je hoeft de game niet leuk te vinden, maar daar hoeft niet aan getwijfeld te worden. We geloven niet dat we dit moeten zeggen, maar val ons aub. niet aan of houdt onze mensen niet voor de gek. Zowel online, als in het echte leven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  847
  26 dagen geleden

  Het is natuurlijk wel vreemd dat PS5 niet op 4k draait, maargoed. We gaan dr voor het gemak maar f vanuit dat ze echt niet de mogelijkheid hadden om de game hiervoor te optimaliseren. Hoor toch hele wisselende commentaren op Biomutant dus ik wacht wel f af, Ratchet gaat er sws eerst komen dus heb alle tijd om de reviews af te wachten.

  loeder001
  Lid
  987
  25 dagen geleden

  Dat kan gebeuren.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box