Introductie van CircoLoco Records, een nieuw platenlabel van Rockstar Games en CircoLoco

thumbnail

Vandaag zijn we verheugd om CircoLoco Records aan te kondigen, een nieuw platenlabel gecreëerd in samenwerking tussen Rockstar en een van de meest invloedrijke merken in de dansmuziek. CircoLoco, dat de fysieke en digitale wereld van entertainment combineert in het verlengde van onze inspanningen om underground dance te brengen naar een breder publiek.

CircoLoco staat vooral bekend om hun feesten, clubavonden en dance-evenementen over de hele wereld die beide hebben bijgedragen aan de carrière van veel van de grootste namen in de dansmuziek, waaronder GTA Online: After Hours en The Cayo Perico Heist DJ’s The Blessed Madonna, Dixon , Tale of Us, Solomun en Moodymann.

CircoLoco Records brengt bekende namen uit de wereld van GTA Online uit het verleden en de toekomst van CircoLoco, op een geheel nieuwe manier samen en ondersteunt de dansmuziekcultuur tijdens een van de meest beladen periodes ooit voor clubs en clubcultuur.

Lees verder voor meer details, inclusief informatie over de aanstaande Monday Dreamin ‘Blue EP die de boel op gang brengt met nieuwe nummers van Sama’ Abdulhadi, Kerri Chandler, Rampa en Seth Troxler naast een nieuwe Dixon-remix van Deichkind’s “Autonom”. Het label bereidt zich voor op de eerste compilatielancering op 9 juli.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1457
  11 maanden geleden

  Ben benieuwd.

  Griever
  Lid
  1507
  11 maanden geleden

  Heb veel goede artiesten leren kennen via de Rockstar spellen.Bleef altijd wat langer in de auto zitten zodra een goed nummer gedraaid werd bij gta.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box