The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition nu verkrijgbaar

thumbnail

Private Division, Obsidian Entertainment en Virtuos maakten vandaag bekend dat The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition nu verkrijgbaar is op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition introduceert vernieuwde belichting en omgevingen, dynamische 4K-resolutie, realistischere personages dankzij verbeterde details, een maximaal level dat is verhoogd naar level 99 en meer. Inclusief de basisgame en alle DLC-content voor een adviesprijs van € 59,99 en verkrijgbaar tot 21 maart 2023 aan een speciale introductieprijs van € 47,99, is The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition de ultieme manier om de geliefde en bekroonde RPG te spelen. Spelers die de basisgame The Outer Worlds en de bijbehorende DLC Murder on Eridanos en Peril on Gorgon al hebben, kunnen upgraden naar The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition voor een gereduceerde adviesprijs van € 9,99.

“Of je The Outer Worlds nog nooit gespeeld hebt of elke uithoek van de Halcyon-kolonie hebt verkend, Spacer’s Choice Edition is de complete manier om deze geliefde RPG te ervaren. En dat zeg ik niet alleen omdat de directie ook mijn salaris betaalt,” aldus Leonard Boyarsky, co-game director bij Obsidian Entertainment. “The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition heeft verbeterde graphics en prestaties, een verhoogd maximaal level en 100% minder verpakkingsmateriaal!” zei Tim Cain, co-game director bij Obsidian Entertainment.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition biedt diverse verbeteringen die ervoor zorgen dat de toch al aangrijpende RPG een nog betere, meeslepende ervaring biedt. De game is geüpdatet voor een compleet nieuwe generatie en bevat veranderde omgevingen, met in veel gebieden een verhoogde materiaalkwaliteit, verbeteringen aan de AI, zoals betere NPC-routes en enkele nieuwe animaties voor stropers, plus verbeterde visuele effecten om spelers te helpen de game nog beter te ervaren dan voorheen. Ook zullen spelers de bijgewerkte nasynchronisatie waarderen, evenals de verbeterde gezichtsanimaties en de verhoogde haar-, huid- en shaderdetails, waardoor hun favoriete personages nog meer tot leven worden gebracht. Ten slotte ziet de game er niet alleen beter uit, hij loopt ook soepeler dan ooit, met verbeterde prestaties en betere laadtijden.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition betoont eer aan de bekroonde game uit 2019, geremasterd met tal van verbeteringen die dit de definitieve editie maken. Centraal staat het door de speler aangestuurde verhaal waar Obsidian bekend om staat. Jouw keuzes bepalen niet alleen hoe het verhaal verloopt, maar ook de ontwikkeling van personages, aanvullende verhalen en scenario’s voor de afloop.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition is nu verkrijgbaar als digitale download voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc voor een adviesprijs van € 59,99 en tijdelijk beschikbaar aan een speciale introcutieprijs van € 47,99 tot 21 maart 2023. The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition bevat de basisgame The Outer Worlds en beide DLC’s Murder on Eridanos en Peril on Gorgon. Spelers die The Outer Worlds en de bijbehorende DLC Murder on Eridanos en Peril on Gorgon al hebben voor Xbox One, PlayStation 4 of pc (Steam, GOG, Epic Games Store of Microsoft Store) kunnen upgraden naar The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition voor de nieuwste consolegeneratie binnen dezelfde consolefamilie of, indien van toepassing, in dezelfde pc-store tegen een gereduceerde adviesprijs van € 9,99. The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition heeft een PEGI 18 rating. Abonneer je op YouTube, volg ons op Twitter, word een fan op Facebook en ga naar https://www.theouterworlds.com voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx