UpUpDownDown en 2K onthullen functies van WWE 2K23 MyGM

thumbnail

In samenwerking met 2K hebben Xavier Woods en Tyler Breeze – de presentatoren van WWE’s populaire YouTube-kanaal UpUpDownDown – in een nieuwe aflevering die nu uit is, alle nieuwe functies van de MyGM-modus in WWE® 2K23 onthuld. MyGM dompelt spelers onder in de rol van een WWE General Manager, zodat ze een roster kunnen opstellen, budgetten kunnen beheren, free agents kunnen contracteren, verschillende soorten wedstrijden, arena’s, productie-elementen en meer kunnen kiezen, met als doel een rivaliserende GM te verslaan in wekelijkse kijkcijfergevechten.

MyGM is aanzienlijk uitgebreid in WWE 2K23, met verschillende nieuwe en verbeterde functies. Nieuwe speelbare GMs zijn Woods en Breeze zelf, maar ook Eric Bischoff, Kurt Angle en Mick Foley, en nieuwe merken om te beheren zijn NXT 2.0 en WCW. Nieuwe wedstrijdvormen en bepalingen, waaronder Triple Threat, Fatal 4-Way, Steel Cage, Backstage Brawl, Falls Count Anywhere, Submission, Iron Man, Last Man Standing en Tornado Tag zijn ook beschikbaar.

Met MyGM kunnen maximaal vier spelers lokaal meedoen, en de nieuwe seizoenen en seizoensuitdagingen bieden een enorme herspeelwaarde. In de loop van een seizoen zijn shake-ups beschikbaar, waardoor de manier waarop het spel wordt gespeeld verandert, en aan het eind van elk seizoen kunnen nu Slammy Awards worden verdiend. Keepers zijn een nieuwe functie die GMs de mogelijkheid geeft om een deel van hun team te behouden voor het volgende seizoen, afhankelijk van de ontslagkosten en het moreel van het team. Ook nieuw voor WWE 2K23 is de Hall of Fame. De beste GMs die tien Hall of Fame trofeeën verdienen door het voltooien van Seasonal Challenges zullen hun plaats in de Hall of Fame veiligstellen, samen met de rechten om op te scheppen.
WWE 2K23 Deluxe Edition* en Icon Edition* zijn beschikbaar op 14 maart 2023. WWE 2K23 Standard Edition en Cross-Gen zijn beschikbaar op 17 maart 2023. Voor meer informatie over WWE 2K23, bezoek de officiële website van de game, word fan op Facebook, volg de game op TikTok, Twitter, Instagram en abonneer op YouTube. Officiële campagne hashtags zijn #WWE2K23 en #EvenStronger.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx