The Outer Worlds next-gen verbeteringen uitgebracht

thumbnail

Murder on Eridanos voegt een meeslepend, interstellair moordmysterie toe dat spelers moeten oplossen. De woordvoerder van Rizzo, Halcyon Helen, wordt dood gevonden en het is aan jou om dit web aan raadsels, bedrog en geheimen te ontrafelen. Je moet aanwijzingen ontdekken en verschillende missieroutes ontgrendelen met een nieuwe gadget – de Discrepancy Amplifier – en een scala aan verdachten met kleurrijke persoonlijkheden opsporen.

Murder on Eridanos verhoogt ook het level-limiet met drie en voegt niet alleen nieuwe wetenschappelijke wapens en pantsersets toe, maar ook meer opties om vaardigheden aan te passen.

Murder on Eridanos is verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X (door middel van achterwaartse compatibiliteit), PlayStation 4, Xbox One en pc voor €14,99. Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen 10% korting op de DLC. De uitbreiding komt later dit jaar uit op Nintendo Switch.  Murder on Eridanos is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Expansion Pass die de eerste DLC Peril on Gorgon bevat, voor €24,99. De DLC voor The Outer Worlds vereist de basisgame en de speler moet voorbij Monarch zijn om toegang te krijgen tot de Murder on Eridanos-content.

Vandaag is er samen met de uitbreiding een update uitgebracht die de framerate-beperking verwijdert voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Deze update maakt het ook mogelijk voor spelers die een uitbreiding willen spelen met een opslagpunt na ‘het punt waarop je niet kunt terugkeren’ om een spel te laden aan boord van de Unreliable. Zo kunnen ze de uitbreiding spelen zonder een nieuw spel of personage aan te maken.

Je kunt The Outer Worlds: Murder on Eridanos – Official Musical Launch Trailer hier bekijken en het volledige persbericht hieronder lezen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box