The Outer Worlds: Murder on Eridanos-uitbreiding nu verkrijgbaar

thumbnail

Vandaag hebben Private Division en Obsidian Entertainment aangekondigd dat The Outer Worlds: Murder on Eridanos – de tweede en laatste verhalende uitbreiding voor de bekroonde en alom geprezen sciencefiction-RPG – nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One-consoles en Windows pc. De uitbreiding komt later dit jaar uit voor Nintendo Switch™. The Outer Worlds: Murder on Eridanos is los verkrijgbaar of met korting als onderdeel van The Outer Worlds Expansion Pass, die ook de The Outer Worlds: Peril on Gorgon-uitbreiding bevat voor de complete verhaalbeleving.

Waag je in de lucht boven Eridanos en ontrafel het grootste moordmysterie in de Halcyon-kolonie! Iedereen is een verdachte in dit bizarre detectiveverhaal als de beroemde Halcyon Helen, Rizzo’s woordvoerster, dood gevonden wordt vlak voordat de gloednieuwe Spectrum Brown-wodka op de markt komt. Onthul aanwijzingen met de Discrepancy Amplifier, een apparaat met een soort bewustzijn dat vreemde zaken en inconsistenties van een plaats delict laat zien. Bij iedere ontdekking ontgrendel je extra dialoogkeuzes en verschillende routes om je missie te vervolgen. Op je mysterieuze reis kom je een aantal interessante verdachten tegen: beroemde iconen als Helens medespelers Spencer Woolrich en Burbage-3001, de beroemde atleet Black Hole Bertie van Rizzo’s Rangers en nog veel meer! Let op: achter iedere vreemde glimlach schuilt een duister geheim. Blijf doorgaan, want je standvastigheid is de sleutel tot succes bij het oplossen van deze zaak.

“Met Murder on Eridanos wilden we meer laten zien van de memorabele cast van het The Outer Worlds-universum, waarbij we de speler opnieuw een centrale rol geven in een aangrijpend en intrigerend verhaal,” aldus Megan Starks, Game Director van Obsidian Entertainment. “In de uitbreiding komt nog een beruchte onderneming onder de aandacht in een bijna ongeloofwaardige nieuwe setting. Er worden ook nieuwe mechanismen geïntroduceerd die de manier verbetert waarop het verhaal zich ontwikkelt. Het is een spannend avontuur en we kunnen niet wachten om de reactie van de fans te zien.”

“Murder on Eridanos biedt de perfecte climax als afsluiting van dit hoofdstuk in The Outer Worlds. Het biedt wat de originele game geweldig maakte: diepgaande keuzes van de speler in een fantastische wereld,” aldus Michael Worosz, Executive Vice President en Head of Private Division. “Spelers mogen weer een innemend en humoristisch verhaal verwachten, met gevatte dialogen en nog veel meer. Deze uitbreiding is een geweldige reden om The Outer Worlds opnieuw te bezoeken of er voor de eerste keer in te duiken.”

The Outer Worlds: Murder on Eridanos verhoogt ook de level-limiet met drie, waarbij extra opties voor nog meer aanpassingen van vaardigheden worden ontgrendeld. Bemachtig drie nieuwe wetenschappelijke wapens, waaronder “The Needler”, het karakteristieke wapen van Helen, en allerlei nieuwe pantsersets. Verken nieuw verraderlijk gebied en reis naar Eridanos – een verzameling zwevende asteroïdeneilanden die met elkaar zijn verbonden en door de atmosfeer van een gasreus worden getrokken – met verschillende locaties die je kunt verkennen in dit spannende mysterie, zoals het Grand Colonial Hotel en Rizzo’s kleurrijke Purpleberry Orchards.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos is nu digitaal verkrijgbaar voor €14,99 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers met de Xbox Game Pass krijgen 10% korting op de aanschaf van Murder on Eridanos. De uitbreiding is ook verkrijgbaar via de Expansion Pass voor €24,99 die ook de eerste uitbreiding Peril on Gorgon bevat. Om de uitbreiding te spelen is de basisgame vereist. The Outer Worlds: Murder on Eridanos heeft een PEGI-beoordeling van 18+. Voor meer informatie kun je je te abonneren op YouTube, ons te volgen op Twitter, fan worden op Facebook en naar www.TheOuterWorlds.com gaan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box