The Outer Worlds: Murder on Eridanos is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

thumbnail

Gegroet, dappere en roekeloze verkenners van de kosmos! Het is tijd om je detectivehoed op te zetten en een mysterie op te lossen. Een mysterie dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Vandaag hebben Obsidian Entertainment en Private Division Murder on Eridanos, de tweede en laatste DLC voor The Outer Worlds op Nintendo Switch uitgebracht.

Murder on Eridanos voegt een meeslepend, interstellair moordmysterie toe dat spelers moeten oplossen. De woordvoerder van Rizzo, Halcyon Helen, wordt dood gevonden en het is aan jou om dit web aan raadsels, bedrog en geheimen te ontrafelen. Je moet aanwijzingen ontdekken en verschillende missieroutes ontgrendelen met een nieuwe gadget, de Discrepancy Amplifier, en een scala aan verdachten met kleurrijke persoonlijkheden opsporen.

Murder on Eridanos verhoogt tevens de niveaulimiet met drie niveaus en voegt niet alleen nieuwe wetenschappelijke wapens en pantsersets toe maar ook meer opties om vaardigheden aan te passen.

DLC voor The Outer Worlds vereist de basisgame en de speler moet voorbij Monarch zijn om toegang te krijgen tot de Murder on Eridanos-content.

Murder on Eridanos is afzonderlijk verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor € 14,99 of als deel van de The Outer Worlds Expansion Pass.  De DLC is ook verkrijgbaar op PlayStation®5 en Xbox Series X (door middel van achterwaartse compatibiliteit), PlayStation 4, Xbox One en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box