Disco Elysium – The Final Cut krijgt retail-editie voor PlayStation-consoles

thumbnail

De bekroonde studio ZA/UM brengt in samenwerking met distributiepartner Skybound Games een fysieke retailversie van Disco Elysium – The Final Cut uit op 9 november. De retailversie voor de PlayStation 4 is compatibel met de gratis next-gen-upgrade voor PlayStation 5-consoles en wordt geleverd inclusief een gevouwen poster van ongeveer 45 cm x 90 cm en een digitale code voor een uitgebreid digitaal artboek met 190+ pagina’s..

Disco Elysium – The Final Cut is de definitieve versie van de baanbrekende, awardwinnende open wereld-RPG met een waanzinnig aantal keuzes en consequenties. De The Final Cut-versie wekt de inwoners van Revachol als nooit eerder tot leven met de toevoeging van een miljoen woorden die zijn ingesproken door professionele acteurs van over de hele wereld. Daarnaast zijn er de gloednieuwe politieke visie-quests en kunnen spelers nooit eerder geziene gebieden verkennen, een uitgebreide cast memorabele burgers ontmoeten en een zelfs nog groter stempel op de wereld drukken. Ook zijn bepaalde gameplay-aspecten en de herspeelbaarheid verbeterd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box