The Last of Us Part II Remastered aangekondigd

thumbnail

The Last of Us Part II Remastered is aangekondigd door Sony en Naughty Dog voor de PlayStation 5. De titel zal 19 januari al uit gaan komen. Mensen die The Last of Us Part II voor de PlayStation 4 al bezitten, kunnen voor 10 dollar upgraden naar The Last of Us Part II Remastered. De opslaggegevens kunnen ook worden overgedragen.

The Last of Us Part II Remastered zal beschikbaar zijn in een standaard- en een W.L.F.-editie. Deze laatste zal exclusief beschikbaar zijn via PlayStation Direct in geselecteerde markten (Duitsland, Oostenrijk, de VS, Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje en Portugal). Het bevat een SteelBook-hoes, vier emaille pins, een Washington Liberation-patch en 47 Society of Champions-ruilkaarten, waaronder acht holografische kaarten. Pre-orders voor alle edities starten op 5 december 2023.

The Last of Us Part II Remastered beschikt over verbeterde graphics, waaronder native 4K-graphics in Fidelity-modus, 1440p opgeschaald naar 4K in Performance-modus, een ontgrendelde framerate-optie voor tv’s die VRR ondersteunen, verhoogde textuurresolutie en detailniveau-afstanden, verbeterde schaduwkwaliteit, bemonsteringsfrequentie van animaties en meer.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2472
  16 dagen geleden

  Denk bij een Remaster altijd aan een oude verjaarde top game die niet speelbaar is op de huidige generatie consoles.Deze is niet zo lang geleden uitgekomen en is goed met de jaren mee gegaan.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx