Herbeleef de Story So Far met in-game video van Final Fantasy VII Rebirth

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag de “Story So Far” samenvattingsvideo onthuld voor FINAL FANTASY VII REBIRTH. Deze video is toegankelijk via het hoofdmenu van de game wanneer deze op 29 februari 2024 verschijnt voor de PlayStation 5 (PS5). Het verhaal wordt in de video verteld door Red XIII, een beest met een vlammende staart die van tijd tot Clouds genootschap van wijze raad voorziet. Red XIII vertelt over de gebeurtenissen in FINAL FANTASY VII REMAKE, het eerste deel in het hooggeprezen FINAL FANTASY VII remake-project.

De Story So Far-video is hier te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=3uZIE0bcsNI

Naast deze video heeft het bedrijf iconisch artwork uitgebracht van Aerith en het Highwind airship, samen met een reeks screenshots. Deze screenshots, die hier beschikbaar zijn, tonen het vredige stadje Kalm, de verlaten Mythril Mine, de summon Kujata, de gevechtsvaardigheden en Synergy Skills van diverse teamleden, de Chocoboutique, enkele bijpersonages en veel meer.

De Active- en Classic-modes uit FINAL FANTASY VII REMAKE keren terug, zodat spelers opnieuw hun vechtstijl kunnen kiezen: snel en sensationeel of gebaseerd op methodische beslissingen. Daarnaast kunnen spelers kiezen uit drie moeilijkheidsniveaus, Easy, Normal en de nieuwe Dynamic-setting, zodat zowel nieuwkomers als veteranen de game nog verder kunnen afstemmen op hun eigen voorkeuren en vaardigheden.

Afbeeldingen, inclusief bijbehorende beschrijvingen, zijn hier verkrijgbaar in de volledige perskit. (De perskit mag alleen als referentie worden gebruikt. Het is dan ook niet toegestaan om dit document te publiceren).

FINAL FANTASY VII REBIRTH is een nieuw, opzichzelfstaand avontuur dat spelers verplaatst naar een uitgestrekte, levendige planeet. Daar gaan ze op reis met de iconische helden Cloud, Barret, Tifa, Aerith en Red XIII, die zijn ontsnapt uit de distopische stad Midgar. Wanneer dit genootschap op jacht gaat naar Sephiroth, de wraakzuchtige zwaardvechter uit Clouds verleden, maken ze nieuwe vrienden, zoals de pittige ninja-agent Yuffie en de grappige, katachtige robot Cait Sith. Leid deze personages in de strijd en gebruik hun machtige synergieën om hun lot te bepalen. Verken klassieke locaties, opnieuw vormgegeven met oogverblindende details. Beleef tientallen uren aan zijmissies met handige beloningen, ga op jacht, speel minigames en verdiep je in de rijke verhalen over de mensen en culturen van de planeet.

FINAL FANTASY VII REBIRTH verschijnt op 29 februari 2024 voor de PS5. Deze titel heeft de classificatie PEGI 16. Ga voor meer informatie naar https://ffvii.square-enix-games.com/games/rebirth/.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2472
  16 dagen geleden

  Zeker leuk voor zij die het nodig hebben.Vanwege de enorme hoeveelheid tijd om deze uit te kunnen spelen,Staat de Remake bij mij helemaal in het hoofd gegraveerd.

  Laatst aangepast: 16 dagen geleden door Griever

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx