The Elder Scrolls Online: Console Enhanced-editie is nu verkrijgbaar voor Xbox series X|S en PS5

thumbnail

Deze week releasen we The Elder Scrolls Online: Console Enhanced-editie, een next-gen upgrade voor de bekroonde RPG die profiteert van de aanzienlijke kracht van de Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Nu beschikbaar. Als je The Elder Scrolls Online bezit of koopt voor Xbox Series X|S, PS5, Xbox One of PS4 ontvang je gratis toegang tot de ESO: Console Enhanced-editie op next-gen. Xbox Game Pass-leden profiteren eveneens van de voordelen van de Console Enhanced-editie als ze op Xbox Series X|S spelen.

Bekijk de The Elder Scrolls Online: Console Enhanced-editie releasetrailer hier: https://youtu.be/mbMjdyegrHQ

De release van de The Elder Scrolls Online: Console Enhanced-editie is een mijlpaal waarbij de tweede generatie consoles een echte Elder Scrolls Online-ervaring ontvangen. Hier is een voorproefje van de upgrades waar spelers naar uit kunnen kijken:

 • Next-gen-prestaties: Dankzij de next-gen kracht van Xbox Series X|S en PlayStation 5 loopt de game nu met een soepele 60 fps in ‘Performance Mode’. Als je een visueel spektakel zoekt, kunnen Xbox Series X- en PS5-spelers in de ‘Fidelity Mode’ genieten van native 4K met 30 fps en Xbox Series S-spelers van 1440p met 30 fps.
 • Grotere draw distance: Voor spelers die de uitgestrekte schoonheid van ESO waarderen, is de draw distance van de game nagenoeg verdubbeld, waardoor je nog verder kunt kijken in de steeds groter wordende wereld van Tamriel.
 • Verbeterde laadtijden: De upgrade naar next-gen-kracht betekent dat laadtijden op Xbox Series X|S en PlayStation 5 nagenoeg gehalveerd zijn, zodat consolespelers langer in de fantastische wereld van ESO kunnen blijven en minder hoeven te wachten.
 • Verbeterde texturen en anti-aliasing: In de hele wereld van Tamriel zijn schaduwen nu scherper waardoor alles er meer levensecht uitziet en door grote verbeteringen aan anti-aliasing zien dingen als gebladerte en gebouwen er meer vloeiend uit.
 • Ga voor de uitgebreide lijst met functies die naar Xbox Series X|S en PlayStation 5 komen naar de ESO-website voor meer informatie.

Terwijl ze genieten van de Console Enhanced-editie, kunnen spelers zich blijven verdiepen in de jaarlange verhaallijn van Gates of Oblivion. Het Blackwood-hoofdstuk is nu verkrijgbaar op alle platforms en spelers moeten de Daedric samenzweringen en tirannieke intriges onthullen die het land verscheuren. Ontdek wat deze met de Prince of Destruction en zijn gruwelijke plannen voor Tamriel te maken hebben. Hoewel het verhaal van Blackwood op zichzelf staat, zet het wel het overkoepelende verhaal van Gates of Oblivion voort dat later in 2021 afgesloten zal worden.

Spelers kunnen het Blackwood-hoofdstuk kopen in de ESO Store of in een platformwinkel naar keuze. Het nieuwe hoofdstuk is nu beschikbaar met Xbox Game Pass voor Xbox Series X|S en Xbox One en op Windows pc, MAC, Stadia, PS5 en PS4. Houd onze officiële forums in de gaten voor het volledige patchoverzicht van Update 30.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box