Roguebook nu verkrijgbaar op Steam

thumbnail

Het is tijd dat avonturiers hun troefkaarten gaan spelen! Roguebook, de roguelike deckbuilder die wordt ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede is ontworpen door Richard Garfield, maker van Magic: The Gathering, is nu verkrijgbaar op Steam.

Klik hier om de launch trailer van Roguebook te bekijken

Roguebook vindt plaats in de fantasy-wereld van Faeria. Je moet een team van twee helden samenstellen en de legendes van het Roguebook verslaan in tactische turn-based-gevechten. Het Roguebook is een vervloekt boek waarvan het bestaan alle levende wezens bedreigt.

Bouw een team van twee helden: elk van de vier beschikbare helden heeft zijn eigen speciale kaarten. Door strategisch te denken en je kaarten op het beste moment en in de juiste volgorde te spelen, kun je verwoestende combo’s maken of je held beschermen.

Upgrade je deck: je kunt gems aan je kaarten toevoegen om hun effecten te versterken. Daarnaast kun je je kaarten transmuteren om geheel nieuwe effecten te creëren!

Verzamel zoveel kaarten mogelijk: terwijl andere deckbuilders vaak draaien om het verfijnen van je deck, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale vaardigheden voor je helden vrijspeelt. En die vaardigheden zijn van groot belang voor het slagen van je missie!

Verken de wereld op je eigen manier: de hoofdstukken van Roguebook worden op een non-lineaire manier verbonden. Gebruik het slimme inktsysteem om delen van de map te onthullen en verken elk hoekje ervan om zoveel mogelijk schatten te verzamelen!

Elke run telt: zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag opnieuw beginnen. Maar dankzij de nieuwe kaarten, vaardigheden en permanente upgrades die je hebt ontgrendeld, word je elke run sterker!

Roguebook is nu verkrijgbaar op Steam en verschijnt later voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box