The Crew 2 Season 3 Episode 1: US Speed Tour East nu gratis beschikbaar

thumbnail

The Crew 2 Season 3 Episode 1: US Speed Tour East is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Verder is de game gratis te spelen van 8 tot en met 12 juli op PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Steam en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Season 3 Episode 1: US Speed Tour East verwelkomt spelers tot de grootste tour ooit langs de gehele oostkust van de Verenigde Staten. Elke week ontdekken spelers een nieuwe race naar een andere stad waarin ook speciale events onderweg plaatsvinden. In totaal zijn er 16 events beschikbaar door de episode heen.

Tevens brengt Season 3 Episode 1 ook nieuwe verbeteringen naar The Crew 2. De LIVE Summit is verbeterd met een nieuwe user interface, een competitiesysteem met meer beloningen en de toelating van Star level-spelers. Het nieuwe seizoen bevat ook grote updates om de quality-of-life te verbeteren, zoals een verandering in het scoresysteem in Stunt Mode, een optie om Performance Parts van voertuig naar voertuig te brengen en verbeteringen aan de plaatsing van checkpoints.

Episode 1: US Speed Tour East bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen, zoals de Porsche 911 Carrera Turbo Pulse Performance Ed. (Touring Car), de Pontiac GTO The Judge Sparrow Competition Ed. (Rally Raid) en de KTM XBOW-R Spear Racing Ed. (Alpha Grand Prix).

In het gratis weekend van The Crew 2 hebben spelers toegang tot de volledige game, waaronder Season 3 Episode 1: US Speed Tour East en honderden andere uitdagingen. Kijkers op Twitch hebben ook de mogelijkheid om Drops te verdienen voor de game gedurende deze periode. Voor meer informatie over hoe de Drops werken, bezoek deze pagina.

Het gratis weekend verandert ook de verschillende The Crew 2-edities. De Special Edition vervangt de huidige Deluxe Edition. Deze speciale editie bevat het Digital Special Pack, de Dodge Challenger SRT Demon Interception Unit en de Porsche 911 Speedster. Daarnaast wordt het Digital Special Pack toegevoegd aan de Gold Edition.

Spelers die niet genoeg kunnen krijgen van The Crew 2 genieten van 80% korting op de game en Season Pass via de Ubisoft Store.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box