Weasley tweeling naar Heroes Dutch Comic Con

thumbnail

James en Oliver Phelps, bekend van hun rollen als Fred en George Weasley in de Harry Potter filmreeks, komen naar Heroes Dutch Comic Con! De tweeling is te gast tijdens de exclusieve preview night van het evenement, dat op vrijdagavond (21 juni) plaatsvindt. Speciaal voor een selecte groep Heroes Dutch Comic Con fans wordt er op deze extra avond een unieke belevenis georganiseerd. Zo kunnen bezoekers met James en Oliver Phelps op de foto, een handtekening bemachtigen of vragen aan hen stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium.

James en Oliver Phelps werden in één klap wereldberoemd met hun rol als de Weasley tweeling in de immens populaire Harry Potter filmreeks. Tien jaar lang waren de acteurs te zien als Fred en George Weasley in alle acht films. Sindsdien houdt het duo zich vooral bezig met het maken van hun Normal Not Normal podcast, waarin de twee spreken met vrienden die ook op jonge leeftijd begonnen met acteren. Daarnaast ontwikkelde ze Fantastic Friends, een docuserie waarin de tweeling iedere aflevering met een speciale gast een andere wereldstad ontdekt. Het tweede seizoen ging vorig jaar in première op HBO Max.

Exclusief

Voor het eerst opent Heroes Dutch Comic Con niet alleen de deuren op zaterdag en zondag, maar ook op vrijdagavond. Op deze exclusieve avond krijgt een selecte groep Heroes Dutch Comic Con fans de kans om te genieten van een exclusief programma dat niet wordt aangeboden op de zaterdag en zondag. Zo mogen zij plaatsnemen bij bijzondere panels, deelnemen aan unieke masterclasses en als allereerste snuffelen bij leuke stands. De gebroeders Phelps zijn dus alleen op vrijdagavond aanwezig, niet de rest van het weekend.

Ook laat de organisatie vandaag weten dat de online comedyshow The Hillywood Show het gehele weekend aanwezig is. Met 1.8 miljoen abonnees op hun YouTube-kanaal vermaken zussen Hilly en Hannah Hinti hun publiek met grappige parodieën van de grootste films en series. Bezoekers kunnen tijdens de preview night als allereersten hun vragen stellen aan de twee tijdens een Q&A op het hoofdpodium. The Hillywood Show is aanwezig op vrijdagavond, zaterdag en zondag om handtekeningen te zetten en op de foto te gaan met fans.

De makers van de gloednieuwe film Superkrachten voor je hoofd komen langs voor een speciaal panel én masterclass. Zo vertellen Wouter de Jong, Dylan Haegens en Marit Haegens-Brugman niet alleen wat er nodig is om een film tot leven te brengen, maar beantwoorden zij ook vragen van fans en laten zij exclusieve eerste beelden zien. De film, waarvoor meerdere scènes zijn opgenomen tijdens de afgelopen wintereditie van Heroes Dutch Comic Con, verschijnt op 10 juli in de bioscoop. Zorg dat je hierbij aanwezig bent en ontvang een exclusieve gesigneerde poster.

Maar ook voor comic en gameliefhebbers is er veel te beleven! Joanne Starer presenteert haar boek, Total Suplex of the Heart, voor het eerst aan de wereld op het hoofdpodium. In de Cozy Corner gaat Andrew Wildman aan de slag met een live drawing van een Transformers artwork en neemt Yancey Labat bezoekers mee in het tekenproces van de officiële Heroes Dutch Comic Con poster. Wie alles wil weten over Dungeons & Dragons kan hier ook zijn hart ophalen; tijdens het panel van GlassStaff kunnen bezoekers met elkaar battlen om mooie prijzen te winnen en vertellen zij hoe je de beste Dungeon Master wordt!

Mis het niet!

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Een entreeticket voor de exclusieve preview night kost €12,95 en is verkrijgbaar via de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx