Tales from the Borderlands is vanaf nu beschikbaar voor consoles en pc

thumbnail

Vol trots kondigen we aan dat de bekroonde avonturengame Tales from the Borderlands officieel is teruggekeerd in de digitale schappen. De re-release versie, die alle vijf originele episodes samenvoegt in één pakket, is vanaf nu beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc via Steam en de Epic Games Store. Via backwards compatibility kun je de game ook spelen op jouw Xbox Series X|S of PlayStation 5.

Oorspronkelijk uitgebracht tussen november 2014 en oktober 2015 als een serie van vijf afleveringen, biedt Tales from the Borderlands een op keuzes gebaseerde, verhalende avonturengame die plaatsvindt tussen de gebeurtenissen van Borderlands 2 en Borderlands 3. Ervaar dit geliefde verhaal vanuit het perspectief van twee protagonisten die een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan wanneer zij proberen een berg geld te bemachtigen waarvan ze beiden geloven dat die hun toebehoort.

Fiona is een full-time con-artist die een plan heeft ontworpen om een fortuin te verdienen door een neppe Vault Key te verkopen. Rhys – die je waarschijnlijk al kent uit Borderlands 3 als de CEO van Atlas Corporation – is een ambitieuze werknemer bij Hyperion die de recentelijk gestorven Handsome Jack verafgoodt en op zoek is naar een Vault Key. De deal die ze sluiten gaat mis op punten zoals alleen kan gebeuren in de Borderlands waarbij allerlei chaos wordt veroorzaakt. Hoe de rest van het verhaal verloopt is aan jou en is afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens de explosieve scènes en conversaties met bekende personages zoals Moxxi, Zer0, Marcus en Claptrap.

Tales from the Borderlands is een belangrijk hoofdstuk binnen de Borderlands-franchise dus als je deze chaotische en emotionele reis nog niet hebt gemaakt, dan is nu je uitgelezen kans. Deze re-release bevat alle vijf originele episodes in één pakket:
• Episode 1 – Zer0 Sum
• Episode 2 – Atlas Mugged
• Episode 3 – Catch a Ride
• Episode 4 – Escape Plan Bravo
• Episode 5 – The Vault of the Traveler
Hoewel het niet mogelijk is episodes apart aan te schaffen, hoef je ook niet te wachten tot iedere volgende episode uitkomt. Wanneer je een bestaande safe file hebt kun je op hetzelfde platform verdergaan waar je was gebleven. Overzettingen van cross-generation saves binnen dezelfde console familie wordt ondersteunt voor de nieuwe Xbox Series X|S- en PlayStation 5-consoles.

Of je nu voor het eerst kennismaakt met Tales from the Borderlands of dat je Rhys en Fiona opnieuw wilt helpen om wat onafgeronde zaken af te maken, we hopen dat je geniet van dit onvergetelijke avontuur.

En voor het geval je het hebt gemist, de laatste aflevering van The Borderlands Show zat boordevol spannende updates en aankondigingen voor Borderlands 3, waaronder nieuws over de aankomende Director’s Cut add-on, het voortdurende Broken Hearts Day-evenement, en de gloednieuwe Disciples of the Vault premium cosmetic packs die binnenkort beschikbaar komen voor Season Pass 2. Blijf op de hoogte van al het nieuws door naar borderlands.com of newsroom.2k.com te gaan.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Arby
  Lid
  242
  10 dagen geleden

  Oeeh, mooi nieuws. Dit was echt de allerleukste Telltale game. Hoop dat ze ook ooit nog met een vervolg gaan komen


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x