Nederlandse en Belgische gamers strijden in de eerste Samsung Game Off

thumbnail

De fysieke wereld ligt nog grotendeels stil, maar in de gamingwereld staat er iets groots op de agenda dit weekend. Op zaterdag 20 februari 2021 dagen de Nederlandse gamers Ronald & Puxque de Belgische gamers William Boeva & Abulic uit in een multiscreen gaming competitie. Multiscreen? In drie rondes wordt bepaald wie de beste multiscreen gamers van de lage landen zijn, telkens op een ander Samsung gaming device. De Game Off kan je live volgen op Twitch. Shoutcasters Timon van Lekker Spelen en EgbertLive zorgen voor de sfeer.

In de eerste ronde van deze Battle of Borders worden Ronald en co uitgedaagd om Trials Rising te spelen op de nieuwe Galaxy S21 Ultra 5G. In deze racegame zullen de teams hun motor op volle toeren moeten laten draaien en hun innerlijke snelheidsduivel bovenhalen. In de tweede ronde staat PC-gaming op het menu. Via de Odyssey G7 QLED Gaming Monitor battlen de vier verder, dit keer met Gang Beasts. Tot slot is er consolegaming met de langverwachte multiplayergame Destruction AllStars op de QLED 8K TV, uitgerust met gaming modus. Samsung roept alle Nederlandse gamefans op om Team NL te supporten. Dat kan door onder andere Team België te boycotten in de chat. Kan het team op jouw support rekenen?

Kijkers van de livestream op Twitch maken kans op één volledige gaming setup ter waarde van bijna € 9.000,-. Tune in op zaterdag 20 februari 2021 vanaf 13:00 uur.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x