Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 is nu beschikbaar

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 gelanceerd, een gratis DLC-update die vanaf nu beschikbaar is voor alle gamebezitters op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC (Steam en Epic Games Store).

Seizoen 1 bevat The Joker, die een nieuwe rekruut van Task Force X wordt nadat Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark hem hebben gered uit zijn eigen Elseworld, waar Brainiac is binnengedrongen. Deze alternatieve versie van de iconische DC Super-Villain voegt zich bij de Squad als een speelbaar personage met zijn eigen stijl van chaos en waanzin, zoals te zien is in een nieuwe in-game video die een nadere blik werpt op deze Elseworld-twist van de Clown Prince of Crime.

Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1 bevat nieuwe Incursions en Strongholds, missies en activiteiten, cosmetica, Justice League-varianten voor eindbazengevechten en nog veel meer. Tijdens de twee afleveringen van het seizoen maken spelers kennis met nieuwe uitrusting geïnspireerd op DC Super-Villains Scarecrow en Two-Face en nieuwe wapens gebaseerd op Mad Hatter, Merlyn, Dr. Psycho, Reverse-Flash en Black Manta.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx