Strijd vanaf morgen tegen de Dead by Daylight Trapper in het Halloween event van For Honor

thumbnail

Het jaarlijkse Halloween-event van For Honor is dit jaar in samenwerking met Dead by Daylight. Het tijdelijke event genaamd Survivors of the Fog start morgen, 21 oktober, en is tot en met 11 november gratis speelbaar voor alle spelers van For Honor. In Survivors of the Fog is de Trapper uit Dead by Daylight niet van plan om ook maar iemands leven te sparen…

Survivors of the Fog introduceert de gloednieuwe, griezelige gamemodus genaamd Survivors in een sinistere omgeving uit het Dead by Daylight-universum. In deze 4 tegen 4, PvP gamemodus strijden spelers tegen een sterke AI, de Trapper, die de standaard minions heeft vervangen. De Trapper baant zich een weg door de map in een bloeddorstige jacht op spelers. Het is aan spelers om in leven te blijven terwijl het gevaar constant op de loer ligt…

Het nieuwe event komt samen met een gratis Event Pass waarin verschillende beloningen vrij te spelen zijn zoals onder andere een nieuwe Battle Outfit, een Effect en een Ornament. Daarnaast beschikken spelers ook over de mogelijkheid om Dead by Daylight executies uit te voeren.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps. Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box