Square Enix en Luminous Productions onthullen ‘Forspoken’

thumbnail

Tijdens de digitale SQUARE ENIX PRESENTS-showcase onthulde SQUARE ENIX Forspoken, de eerste titel van zijn onlangs opgerichte studio, Luminous Productions. De game Forspoken, die vorig jaar werd aangekondigd onder de werknaam PROJECT ATHIA, plaatst spelers in de schoenen van Frey Holland, een gewone, jonge vrouw die haar magische vermogens moet gebruiken om te overleven in het fantastische en gevaarlijke land genaamd Athia.

Tijdens de show maakte het team bekend dat het hoofdpersonage van de game, Frey, wordt gespeeld door Ella Balinska, die vooral bekend is van haar hoofdrol in de film Charlie’s Angels uit 2019.

“Ik was als kind al groot fan van videogames, en dit is de eerste videogame waar ik aan meewerk. Vanuit die achtergrond vind ik het geweldig om te zien hoe de wonderlijke wereld en het verhaal van Forspoken samenkomen en de scheidslijnen tussen realiteit en fantasie vervagen,” aldus Balinska. “Het personage Frey is echt, ze is rauw, ze is een meisje dat de weg kwijt is – zowel figuurlijk als letterlijk – en het is een personage waar ik me onmiddellijk mee verbonden voelde, zoals dat volgens mij voor veel mensen zal gelden als ze aan dit avontuur beginnen.”

In Forspoken moet hoofdpersonage Frey een onbekende wereld verkennen en zware beproevingen ondergaan om het mysterie achter Athia te ontrafelen. SQUARE ENIX toonde ook teaser-beelden van de gameplay en de magische en gevaarlijke reis die spelers in Forspoken kunnen verwachten.

Forspoken is in ontwikkeling voor de PlayStation 5-console (PS5) en zal de volledige kracht van deze console benutten als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. De game wordt gelijktijdig ontwikkeld voor de PS5 en pc en zal in 2022 verschijnen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  391
  26 dagen geleden

  Heb alles gedaan wat ik maar kon doen in Final Fantasy 15 en dit lijk wel een verbeterde versie ervan.Hier wil ik graag mee aan de slag.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box