Project Hitman Sniper Assassins onthuld tijdens Square Enix Presents

thumbnail

Square Enix Montréal, de bekroonde studio achter Lara Croft GO, Hitman GO, Hitman Sniper en Deus Ex GO, maakte vandaag bekend dat zijn ontwikkelteams werken aan een gloednieuwe mobile game in de Hitman Sniper-serie, Project Hitman Sniper Assassins (werktitel).

De nieuwe mobile game krijgt een geheel origineel Hitman-verhaal, met nieuwe speelbare huurmoordenaars en gloednieuwe gameplay-mogelijkheden. Een korte teaser-trailer voor het project werd onthuld tijdens SQUARE ENIX PRESENTS, een digitale showcase over komende releases van de iconische videogame-uitgever.

Bekijk de teaser hier: https://youtu.be/fEglTCE-Zpo

Hitman Sniper werd bij zijn release geprezen als een van de beste mobile games en legde de lat hoger voor wat spelers mogen verwachten van mobile sniper games,” zei Dominic Allaire, executive producer bij Square Enix Montréal. “Project Hitman Sniper Assassins wordt een evolutionaire sprong voorwaarts voor het genre, en we kunnen niet wachten tot spelers er net zo enthousiast als wij van worden wanneer ze de game over een paar maanden in handen krijgen.”

“2021 wordt een van de beste jaren voor fans van de Hitman-franchise,” zei Fahad Khan, lead game designer bij Square Enix Montréal. “De creativiteit en tactieken waarmee je elke zaak benadert, zijn kenmerkend voor het universum van de game. Daarom bieden we fans nog veel meer van deze elementen en zelfs nog meer vrijheid om een echte Hitman Sniper te worden.”

Meer details over deze game volgen later.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box