Bekijk de nieuwe trailer van Saviors of Sapphire Wings

thumbnail

De gloednieuwe title van NIS America – Saviors of Sapphire Wings – is nu beschikbaar zijn in Europa op Nintendo Switch en PC en krijgt een trailer!

Ontdek een verhaal over oorlog, duisternis en de kracht van banden die voor het eerst naar het Westen komen! De wereld wordt verwoest nadat Ol = Ohma, de Overlord of Darkness de Knights of the Round verslaat, het laatste bastion van verdediging voor de mensheid. 100 jaar later keert een gevallen held terug tot leven en moet hij een nieuwe generatie helden leiden om de strijdkrachten van Ol = Ohma te verslaan en het licht en de hoop in de wereld te herstellen. Verken kerkers, gebruik vallen en vecht om krachtige monsters te verslaan, en sluit je aan bij je bondgenoten om hun ware potentieel te ontsluiten in dit RPG-juweeltje.

Als je genoten hebt van je avonturen in Saviors of Sapphire Wings, kun je ook een duik nemen in de wereld van Stranger of Sword City Revisited! Deze verbeterde versie van de originele dungeon-crawling-hit zit boordevol extra inhoud, zoals uitgebreide opties voor het maken van personages, in-game-evenementen en nieuwe items en uitrusting, en wordt gebundeld met Saviors of Sapphire Wings als een bonusspel!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box