Square Enix brengt nieuwe raid-vijanden en meer naar Star Ocean The Second Story R

thumbnail

Een nieuwe difficulty mode, post-game raid-vijanden, nieuwe wapens en meer zijn vandaag toegevoegd met de nieuwste update, Version 1.10, voor STAR OCEAN THE SECOND STORY R, de 2.5D-remake van het hooggeprezen tweede deel in de STAR OCEAN-serie.

Bekijk de nieuwe trailer voor een eerste blik op de vernieuwingen van vandaag

STAR OCEAN THE SECOND STORY R blaast de beroemde RPG uit 1998 nieuw leven in met een charmante 2.5D-vormgeving, een opnieuw gearrangeerde soundtrack, vele quality-of-life-verbeteringen en meer. De game is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc via STEAM.

Hieronder meer details over de patch-update van vandaag:

Toevoeging van een nieuw, zwaar uitdagend moeilijkheidsniveau, CHAOS-mode

 • Test je vaardigheden met een nieuw, dynamisch moeilijkheidsniveau, getiteld CHAOS-mode.

Toevoeging van raid-vijanden (The Ten Wise Men)

 • Deze nieuwe feature laat spelers na het voltooien van het hoofdverhaal strijden tegen individuele leden van The Ten Wise Men.
 • Elke Wise Man maakt gebruik van een unieke speciale aanval.

Toevoeging van Assault Action-personages (The Ten Wise Men)

 • Wanneer spelers de nieuw toegevoegde raid-vijanden hebben verslagen, ontvangen ze een uniek juweel. Elk juweel kunnen ze gebruiken om Ten Wise Men op te roepen met het Assault Action-systeem.

Character-art

 • Door bepaalde in-game evenementen te voltooien, komt divers nieuw artwork van NPC’s beschikbaar, gemaakt door character-designer Yukihiro Kajimoto. Het betreft artwork van de personages Regis, Allen, Mariana, Eleanor, Clyde en Leifath.
 • Spelers kunnen elk character-artwork dat ze in het verhaal vrijspeelden bekijken in het titelscherm van de game, inclusief art van speelbare personages.

Toevoeging van Ending-collection

 • Je kunt nu alle eindpatronen die je ontgrendelde bekijken in de nieuwe Ending-collection, welke is te bereiken via de Special-optie in het titelscherm.

Extra voorwerpen

 • Version 1.10 voegt gloednieuwe items toe aan de game: een mix van wapens, uitrusting en accessoires voor personages. Deze komen beschikbaar nadat spelers de hoofdverhaallijn voltooiden.
 • Spelers kunnen in New Game + ervoor kiezen om het level van hun personage te resetten maar verworven voorwerpen te behouden, zodat ze hun personage verder kunnen ontwikkelen.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx