Fallout 76: Atlantic City – America’s Playground nu beschikbaar op alle platformen

thumbnail

Eerder deze week lanceerde Fallout 76 Atlantic City – America’s Playground. Deze gratis update is nu beschikbaar voor alle Fallout 76-spelers op alle platforms. De update introduceert nieuwe questlines, vrije verkenning van Atlantic City en een nieuw seizoen vol avontuurlijke beloningen.

America’s Playground verwelkomt spelers terug in Atlantic City, waar ze nieuwe missies kunnen ervaren en kunnen genieten van vrije verkenning van Atlantic City. Deze nieuwe missies vinden plaats in Atlantic City en Appalachia. In Atlantic City krijgen spelers te maken met de Overgrown dreiging die het overstroomde stadscentrum overneemt.

Ondertussen heeft de Russo familie in Appalachia de Mothman sekteleden verdreven en de Ingram Mansion omgetoverd tot een chique nachtclub. Maar onder de oppervlakte van hun glamoureuze buitenkant verbergen de Russo’s duistere geheimen en ze hebben jouw hulp nodig.

Fallout 76: Atlantic City – America’s Playground is nu verkrijgbaar op Steam, Xbox Series X|S, Xbox One en PlayStation 5 en 4. Fallout 76 is ook beschikbaar op Xbox Game Pass en PlayStation Plus Extra. Alle details over Atlantic City – America’s Playground vind je hier.

America’s Playground markeert ook de start van Fallout 76‘s Season 16: Duel with the Devil. Het thema van dit seizoen is een episch gevecht tussen Rip Daring en de Jersey Devil. Spelers kunnen zich een weg door de rangen banen en een high roller worden die unieke beloningen verzamelt. Meer details over alles wat Season 16 te bieden heeft, vind je hier.

Daarnaast kunnen spelers nu een Fallout 1st Seasons Pass aanschaffen. Spelers die al lid zijn van Fallout 1st krijgen automatisch de Seizoenenpas en toegang tot de premiumbeloningen. Spelers die geen Fallout 1st-lid zijn, hebben nog steeds toegang tot de basisbeloningen en er zal een optie zijn om de Fallout 1st Seasons Pass te kopen in de Atomic Shop, zodat ze ook toegang krijgen tot de premiumbeloningen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx