SPYxANYA: Operation Memories is nu beschikbaar op consoles en pc

thumbnail

Bandai Namco Europe lanceert vandaag SPYxANYA: OPERATION MEMORIES, de eerste videogame van de populaire manga- en animeserie Spy x Family. SPYxANYA: OPERATION MEMORIES is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via STEAM.

In SPYxANYA: OPERATION MEMORIES creëren en koesteren spelers mooie momenten met Anya Forger, een weeskind met telepathische gaven dat is geadopteerd door Loid Forger. Spelers moeten een fotodagboek maken als opdracht voor Eden College en moeten gedenkwaardige foto’s van Anya maken om haar dagboek uit de serie te voltooien door middel van leuke gezinsuitstapjes naar het park, het strand, het hondenpark, het aquarium en het museum.

SPYxANYA: OPERATION MEMORIES bevat ook meer dan 15 minigames gebaseerd op bekende scènes uit de anime; van bowlen met pindathema tot ritmetraining met Yor. Spelers kunnen punten verdienen met minigames en meer dan 80 unieke kostuums en uitjes vrijspelen, waaronder kleding, accessoires en kapsels voor Anya, Loid, Yor en Bond.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx