Neem een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Terminator: Survivors

thumbnail

NACON en NACON Studio Milan presenteren met plezier een nieuwe trailer van Terminator: Survivors. Deze eerste open-world survival game in de franchise verplaatst spelers naar de restjes van de beschaving die zijn overgebleven na de gebeurtenissen in Judgement Day. Door het survival-aspect, dat nooit eerder door de franchise werd geboden, krijgen speler de kans om de wereld van Terminator op een heel nieuwe manier te ontdekken.

Ontdek de wereld van Terminator: Survivors zoals de ontwikkelaars die voor ogen hadden, met de A Resistance in the Making-trailer. Deze video toont de creatie van de post-apocalyptische wereld waarin spelers worden geworpen.

Onder leiding van CEO & Creative Director Marco Ponte hebben de teams zich tot doel gesteld om de sfeer van de eerste twee films getrouw te reproduceren, met een nadruk op survival en het gevoel om constant opgejaagd te worden door de angstwekkende T-800. In Terminator: Survivors beheert de speler een verzetsbasis die ze kunnen uitbouwen om toegang te krijgen tot betere uitrusting. Ze kunnen ook communiceren met andere menselijke facties die vechten voor grondstoffen en terrein, elk met hun eigen visie en geloof over Skynet, en de eigen rol die ze spelen in de chaotische nieuwe wereld.

Om de speler onder te dompelen in de verwoeste wereld van Terminator, heeft de studio verschillende omgevingen gereproduceerd, en veel aandacht geschonken aan de specifieke kenmerken van elk type gebied (berggebieden, woestijnen en standsruïnes). Een belangrijke rol is ook weggelegd voor de gevechten, die zorgvuldig gepland moeten worden om een snelle, bloederige dood te voorkomen.

Terminator: Survivors is een open-world survival game die plaatsvindt in de wereld van de beroemde sci-fi franchise Terminator, die in 1984 werd geschapen door James Cameron en Gale Anne Hurd. Het originele verhaal van de game begint na de gebeurtenissen in de tweede film. De speler is een overlevende van Judgement Day die de vele gevaren in deze post-apocalyptische wereld het hoofd moet bieden. Terminator: Survivors komt beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam).

Ga naar de Steam-pagina van Terminator: Survivors

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx