Sony zou willen stoppen met PlayStation Plus-kaarten

thumbnail

Sony Interactive Entertainment zou willen gaan stoppen met het uitbrengen van PlayStation Plus-kaarten voor de retail-markt. Je ziet ze vast wel eens in de winkel liggen, een soort van ‘prepaid’-kaarten voor de Xbox en PlayStation. Third party retailers zouden niet meer hun voorraad bij gaan vullen met 1-maand, 3-maand en 12-maand kaarten voor de PlayStation Plus-service. In de plaats daarvan gaan ze PlayStation Store cadeaukaarten verkopen. Retailers in Amerika, waaronder Walmart en Amazon bieden de kaarten inmiddels al niet meer aan. In de UK zijn ook GAME, Smyths en Argos ermee gestopt.

De PSU meldt daarnaast ook dat de PlayStation UK website je nu doorstuurt naar cadeaukaarten in plaats van de PS-Plus pagina die voorheen getoond werd. Officieel heeft Sony de informatie niet bevestigd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box