Ontdek het lot van drie grote machten in Fire Emblem Warriors: Three Hopes

thumbnail

Fire Emblem Warriors: Three Hopes, de nieuwste game in de Warriors-serie, verschijnt deze week voor de Nintendo Switch, met een nieuw verhaal in het bekende universum van Fire Emblem: Three Houses.

In dit nieuwe verhaal kruizen de drie toekomstige heersers over de drie naties van Fódlan hun wegen met Shez – een huurling met een missie en de held van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Shez is op zoek naar antwoorden na een rampzalige nederlaag tegen de mysterieuze Ashen Demon. Spelers moeten deze held door een ongekend verhaal met diverse vertakkingen loodsen.

Terwijl spelers zich een weg door hordes vijanden hakken, kunnen ze hun tactische vaardigheden benutten door in realtime commando’s aan hun troepen te geven. Sommige strategische elementen uit Fire Emblem: Three Houses maken ook een comeback.

Edelgard, Dimitri en Claude, de leiders van de drie machtige huizen van de Officers Academy, zijn ook terug, samen met hun leden die elk heel eigen karakter hebben. Voordat spelers zich in het strijdgewoel storten, kunnen ze hun kamp verkennen en met hun medestrijders contact maken om samen te kletsen, eten en trainen. Wanneer de relaties met bondgenoten sterk genoeg zijn, zullen ze hun persoonlijke verhalen delen en nieuwe vaardigheden ontgrendelen die het tij van de strijd kunnen keren.

Spelers kunnen hun avonturen alvast beginnen in de demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. De vorderingen die spelers in de demo maakten kunnen ze overzetten naar de volledige game wanneer deze op 24 juni verschijnt.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes verschijnt op 24 juni voor de Nintendo Switch. In deze game kunnen spelers een nieuw verhaal beleven in het bekende universum van Fire Emblem: Three Houses, hun tactische vaardigheden beproeven en diepe relaties smeden met hun bondgenoten. Uiteindelijk bepaalt de speler zo het lot van een huurling die was voorbestemd om van de pagina’s van de geschiedenis te verdwijnen

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1597
  13 dagen geleden

  Deze ga ik meteen halen.De Fire Emblem spellen zijn toch wel de betere on der de Turned Based strategische rpg games.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box