Sony kondigt De Grijp de Troon Community Challenge aan

thumbnail

Dit speciale evenement in een schaak-jasje roept spelers op om samen te spelen en Community Goals, opgedeeld in drie fases, te voltooien. Door samen te werken kunnen spelers de toren van de koning bereiken, toegang krijgen tot het privévertrek en de troonzaal binnendringen en onderweg exclusieve PSN avatars en een uniek PS4-thema verdienen.

De inschrijving voor het event is vanaf vandaag geopend en loopt tot het einde van fase 2. Het eerste onderdeel van het event eindigt wanneer de community alle drie de fases heeft doorlopen en de Troon heeft gegrepen, of tot en met 16 november.

Hieronder vinden jullie de stappen voor spelers om mee te doen.

 1. Inschrijven

Spelers kunnen zichzelf met hun PSN-ID hier inschrijven. Op het moment dat ze zijn ingeschreven, zullen ze automatisch meedoen met alle toekomstige fases van het evenement en de quiz!

 1. Start met spelen!

Het evenement kent drie fases en het eerste begint op 2 november. In iedere fase zullen de spelers de volgende activiteiten moeten behalen om punten te verdienen en de Community Goal voor iedere fase te behalen.

 • Speel PS4/PS5 games– Elke PS4/PS5-game die een speler minstens een uur speelt (in zoveel sessies als hij/zij wil gedurende de week) levert punten op voor de Community Goal. Spelers verdienen extra punten voor de Goal als ze spellen spelen met vriendin uit hun vriendenlijst (die zich ook hebben aangemeld voor deelname).
 • Gebruik de “Share” functie– Iedere afbeelding of video die een speler uploadt via de “Share” functie naar PSN-vrienden of naar social media levert punten op voor het Community Goal. Elke speler kan maximaal zes PS4/PS5 Shares per dag laten meetellen voor het Community Goal.
 • Trofeeën verdienen– Elke speler kan maximaal zes PS4/PS5 Trofeeën per dag verdienen om punten te verdienen die meetellen voor het Community Goal. Verdien extra punten voor het doel voor iedere vijf trofeeën die in één PS4/PS5-game verdiend worden.
 1. Win Exclusieve Prijzen.

Iedereen die zich aanmeldt, kan exclusieve avatar- en themabeloningen verdienen wanneer de community een doel bereikt. De beloningen worden direct op de PS4/PS5-consoles van spelers afgeleverd via een systeemmelding, ongeveer 2 dagen nadat elke fase is voltooid.

Meer informatie over Grijp de Troon, de laatste vorderingen zijn hier te vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box