Electronic Arts en Velan Studios kondigen next-gen versie van Knockout City aan

thumbnail

EA en Velan kondigen aan dat Knockout City volgende maand wordt uitgebracht voor next-gen consoles. Vanaf 2 november kunnen fans de game spelen in een framerate van 120 FPS op de Xbox Series X|S en PlayStation 5.

De nieuwste console-update is gratis en dankzij deze update kunnen spelers brawlen in 4K-resolutie op 60 FPS. Zij kunnen in het instellingenmenu ook kiezen uit de Performance- of Quality-modus. De opties per platform zijn als volgt:

 • PlayStation 5: Native 4K in 60FPS of 1440p (opgeschaald naar 4K) in 120FPS
 • Xbox Series X: Native 4K in 60FPS of 1620p (opgeschaald naar 4K) in 120FPS
 • Xbox Series S: 1440p in 60FPS, of 1080p in 120FPS

Het team van Velan heeft bovendien de belichting verbeterd met extra kracht van next-gen consoles, inclusief nieuwe zone-lichten, bal-lichten, partikel-lichten, verbeterde wereldverlichting en lokale lichtschaduwen, zodat de omgeving beter reageert op de manier waarop licht paden verlicht of schaduwen werpt. Deze upgrade zorgt tevens voor realistischere textures, die eerder alleen beschikbaar waren op PC- en Xbox One-versies. Deze zorgen voor een realistischere omgeving, met “aanraakbare” oppervlakken die spelers bijna kunnen voelen als ze langs alle tegenstanders sprinten.

Als een speler Knockout City al bezit op de PlayStation 4 of de Xbox One is het upgraden gratis: je kunt het spel vanuit de App Store downloaden en meteen weer verder brawlen zonder ook maar iets te missen. Als het spel oorspronkelijk is gekocht via Xbox Game Pass Ultimate of PlayStation Plus, komt de speler ook in aanmerking voor deze gratis upgrade.

Voor meer informatie over Knockout City op next-gen consoles kun je de nieuwste blog hier lezen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box