Sony: Geen grootse first-party game in dit fiscale jaar

thumbnail

Sony zegt dat in het actuele fiscale jaar geen grote first-party games meer uitgeleverd zullen worden. President, CFO en COO Hiroki Totoki laat dit weten via een webcast. Er komt dus geen belangrijke titel uit de komende tijd, maar er kunnen uiteraard nog wel aankondigingen komen van titels die na dit fiscale jaar uit komen.

Sony heeft de afgelopen jaren een aantal grote first-party games uitgebracht die enorme impact hebben gehad op de gamingwereld. Hier zijn enkele van de grootste:

The Last of Us Part II – Een vervolg op het bekroonde origineel. Deze game combineert intense actie met diepgaand verhaal en emotionele impact. Het vertelt het verhaal van Ellie, die een reis van wraak en zelfontdekking onderneemt in een wereld die is verwoest door een pandemie.

God of War – Een heruitvinding van de populaire God of War-serie, waarbij de Griekse mythologie werd verruild voor de Noorse. Het volgt het verhaal van Kratos en zijn zoon Atreus terwijl ze door de wildernis van Midgard reizen. De game staat bekend om zijn meeslepende verhaal, epische gevechten en prachtige visuele presentatie.
Marvel’s Spider-Man – Een openwereldspel waarin spelers de rol aannemen van de iconische superheld Spider-Man in een origineel verhaal dat zich afspeelt in een levendig en gedetailleerd New York City. De game biedt vloeiende web-slingerende gameplay, spannende gevechten en een boeiend verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal bekoren.

Horizon Zero Dawn – Een openwereld-RPG die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waar machines de overheersende levensvorm zijn geworden. Spelers nemen de rol aan van Aloy, een jonge jager die op zoek gaat naar haar verleden en de mysteries van haar wereld ontrafelt. De game staat bekend om zijn adembenemende landschappen, innovatieve gevechten en diepgaande verhaal.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx