Nieuwe afleveringen van “Pokémon Horizons: De serie” vandaag in première

thumbnail

The Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat deel 2 van “Pokémon Horizons: De serie” vandaag exclusief op Netflix in Nederland in première gaat.

Fans kunnen afstemmen op de nieuwste afleveringen om de Pokémon-wereld verder te verkennen met de twee hoofdrolspelers Liko en Roy – respectievelijk met hun partner Pokémon Sprigatito en Fuecoco – terwijl ze meer avonturen vol spektakel beleven met Friede, Captain Pikachu en de rest van de Rising Volt Tacklers en ontdekken welke mysteries hen te wachten staan.

Over “Pokémon Horizons: De serie” – deel 2:
Liko, Roy en de rest van de Rising Volt Tacklers zetten koers richting de Galar-regio, op zoek naar de waarheid over de legendarische Ancient Adventurer en zijn Pokémon die bekend staan ​​als de Six Heroes. Onderweg vinden Roy en Fuecoco een nieuwe Pokémon-partner, maar door een aanval van de Explorers voelen Liko en Sprigatito zich verloren. Later werken Dot en Quaxly samen, volgen Roy en zijn Pokémon een speciale training en onthult Friede hoe hij ooit Captain Pikachu ontmoette. En als de dappere Olivine eindelijk in Galara aankomt, wachten er oude en nieuwe vrienden op hem, samen met heftige uitdagingen van een Gym Leader en een erg boze Galarian Moltres!

Ga voor meer informatie over “Pokémon Horizons: De serie” naar Pokemon.com/Horizons

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx