Diablo IV Season 4: Spotlight: Loot

thumbnail

Diablo IV’s Season 4, getiteld ‘Loot Reborn’, zet uitrusting in de schijnwerpers en biedt spelers de kans om de Eternal Realm met hernieuwde spanning te verkennen. Loot Reborn belooft een vernieuwde spelervaring vol nieuwe avonturen en grenzeloze mogelijkheden om je personage te laten groeien en aan te passen. Joe Piepiora, Associate Game Director, en Adam Jackson, Lead Class Designer, vertellen wat spelers kunnen verwachten.

Een nieuwe lotsbestemming creëren

De kern van Loot Reborn is een ingrijpende verandering in de manier waarop spelers met items omgaan. Het ooit kronkelige itemiseringssysteem is herwerkt, waarbij de ingewikkelde lagen zijn verwijderd om een gestroomlijnde, intuïtieve aanpak te onthullen.

De base affixes zijn veranderd, eenvoudiger maar met meer impact, zodat spelers snel de essentie van elk voorwerp dat ze tegenkomen kunnen onderscheiden. Piepiora onthult: “Het gaat niet langer om de jacht op de perfecte levering. We willen spelers meer controle geven over hoe ze hun personages opbouwen. Van nieuwe spelers tot onze gewaardeerde fans, iedereen zal de pure voordelen van deze spelveranderende verbeteringen zien.”

De Forge of Power temperen

We introduceren de kunst van het temperen, een revolutionair systeem waarmee spelers hun vondsten kunnen voorzien van op maat gemaakte verbeteringen. Hiermee kun je speciale verbeteringen aan je uitrusting toevoegen, waardoor het nog beter bij je speelstijl past. Bezoek de smid, kies een recept en zie hoe je uitrusting nog indrukwekkender wordt. Door deze alchemistische samensmelting evolueert je uitrusting en sluit het aan bij de visie van de speler op ultieme kracht en strategie.

Jackson zegt: “Spelers meer flexibiliteit geven om hun uitrusting op hun manier te upgraden is een aspect waar ik erg enthousiast over ben. Ik kan niet wachten om te zien hoe onze fans zich in deze functie gaan verdiepen en welke recepten ze vrijspelen om de hordes van de hel te verslaan.”

Codex of Legends ontketend

Als reactie op de feedback van de community ondergaat de Codex of Power een paradigmaverschuiving en wordt elk legendarisch item verwelkomd in de heilige pagina’s. De Codex of Power slaat nu alle vaardigheden van je legendarische items op, zodat je hun krachten moeiteloos kunt toepassen op je uitrusting.

Piepiora geeft inzicht in de update en zegt: “Onze belangrijkste gedachte bij deze vernieuwing was: hoe kunnen we spelers meer laten doen waar ze van houden? Hoewel inventarisbeheer een belangrijk onderdeel is in ARPG-games, willen we het zo boeiend mogelijk maken en niet als een karwei. Spelers krijgen meer tijd om zich op de gameplay te richten in plaats van zich zorgen te maken over hoeveel ruimte ze in hun inventaris hebben.”

De jacht op Greater Affixes

Duik diep in de mysteries van Ancestral drops, waar de mysterieuze Greater Affixes op ontdekking wachten. Deze zeldzame en krachtige affixes geven de kracht van de uitrusting een flinke boost en geven spelers meer mogelijkheden om de vaardigheden van hun personage aan te passen.

“Niets is zo leuk als een geweldige uitrusting en die hebben we nu nog meer realiteit gemaakt met onze Greater Affixes. Ongeacht of het een uniek wapen is of niet, spelers zullen een smakelijke bump in de stats van hun uitrusting zien als ze geluk hebben”, zegt Jackson.

De Arts of Power beheersen

Voor spelers die experts willen worden, is het Masterworking-pad beschikbaar. Verbeter geselecteerde affixes om legendarische voorwerpen van grote kracht te maken. Piepiora: “Hier wordt het pas echt wild. Net als bij de dungeons van een hoger niveau betekent een hoog risico een hogere beloning. Spelers kunnen in The Pit speciale metalen verdienen die ze nodig hebben voor Masterworking-voorwerpen. Een Masterwork level verhoogt de Affix van een voorwerp met 5% en elke vierde Masterworking rank verhoogt een Affix met 25%. Spelers kunnen een angstaanjagende uitrusting maken.”

The Pit wacht op degenen die hun moed op de proef durven te stellen en biedt zeldzame craftingmaterialen als beloning voor degenen die de uitdagingen overwinnen.

Helltides: Een Symfonie van Chaos

De Helltides-ervaring in Diablo IV Season 4 zit boordevol nieuwe uitdagingen en beloningen. Ontmoet cultisten die duistere rituelen uitvoeren, overleef angstaanjagende beproevingen en neem het op tegen geduchte vijanden zoals de Blood Maiden voor legendarische loot.

Jackson zegt: “We hebben echt geweldige feedback gekregen over hoe we Helltides nog beter kunnen maken! We geven spelers met een lager level op World Tiers 1 en 2 toegang tot de belevenis, zodat ze zich een weg kunnen hacken en slashen naar geweldige beloningen.”

Diablo IV Season 4 is niet zomaar een update; het is een nieuw hoofdstuk in de Diablo IV-saga. Met Loot Reborn voelt elke confrontatie, elk stuk uitrusting en elke uitdaging nieuw en lonend. Vanaf 14 mei verkrijgbaar op Battle.net, Xbox, PlayStation en Steam. En niet te vergeten: Diablo IV is nu beschikbaar op Game Pass!

Als je meer wilt weten over Diablo IV, ga dan naar de Diablo-website of volg de officiële X voor updates in realtime.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx